FKS krásné hřiště nad ním les

Baška-SD 2:0 (1:0)

03.09.2011 08:12

 

Sestava: R. Turek-M- Šimík, P. Kocich, J. Koláček-P. Malý (S. Musálek), M. Kolek, L. Mojžíšek, O. Schenk, P. Kaňok-D. Folwarczny, T. Kozel. Nehráli: R. Tvrdoň, O. Poledník, M. Kutáč-br.

Asi většina z nás měla o zápase jiné představy, ale 100% nasazení, bojovnost, chuť po vítězství kluci více nebo méně zapomněli doma. Po rozkoukání si domácí díky nedůslednosti v obranné činnosti vypracovali dvě superšance, které zlikvidoval Radim. My jsme se zmohli na šance D. Folwarzneho, jak po pasu T. Kozla, tak po zmatcích domácích obránců, ale branku jsme netrefili. Díky naší špatné organizaci obranné činnosti jsme v podstatě v poslední minutě prvního poločasu inkasovali po rohu velmi levný roh.
Kdo předpokládal, že ve druhé polovině se podaří s výsledkem něco provést, se mýlil. Střed zálohy domácích nadále přehrával náš střed, výsledkem byl i druhý gól v naší síti. Ani přes kraje zálohy jsme se k domácí brance moc nedostali a útok byl osamocen něco vymyslet. Nezbývá, než se poučit z tohoto "školení", bez výrazně zlepšeného pohybu budeme spíše za diváky než za ty, co by bojovností a nasazením chtěli vyhrávat. Pokud si budeme chtít spočítat počet střel na branku soupeře, které by brankáři měly způsobit problémy, tak není třeba ani jednu ruku.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode