FKS krásné hřiště nad ním les

Fk Staříč- Michálkovice, 5:1(1:1)

08.10.2012 09:40

 

Baran J.
Starší žáci
 
Sestava: Volný M,Konkol,Holeš,Merta M,Válek,Chovanec,Hruška,Baran L,Matulík,Geryk,Sobek
Střídali: Vrubel,Kneifel
Branky: 16“Geryk, 52“Konkol, 64“Chovanec, 66“vlastní, 69“Hruška
 
Hned na začátku utkání se nám podařilo vypracovat několik slibných příležitostí, které zaváněly gólem. V několika lidech jsme šli do vápna soupeře, bohužel branku jsme nedali. A potvrdilo se pravidlo, nedáš-dostaneš. Z první nebezpečnější akce soupeř branku dal. Prohrávali jsme 0:1. Nepolevili jsme a vytvářeli si další příležitosti. V 16 min. dostal ideální přihrávku za obránce do běhu L. Geryk. Ten se už nemýlil a vyrovnal střelou nahoru přes brankáře na 1:1.
   Hra pak byla do poločasu docela vyrovnaná. Soupeř se snažil vstřelit další branku a my jsme v tom snažení také nezůstávali pozadu. Bylo vidět hodně nepřesností a ztrát míčů, ale i pěkné akce, které však neskončily gólem.
   Začátek druhého poločasu jsme trochu prospali. Soupeř se tlačil do blízkosti naší branky, bylo vidět, že chce body. My jsme se pak po pomalejším rozjezdu také začali více ukazovat před soupeřovou brankou. V 52 min. po zahrávání rohu se dostal k míči Konkol L., který hlavou z blízka poslal FKS do vedení 2:1.
   V 64 min dostal ideální přihrávku Chovanec K., pak upaloval sám na branku soupeře a s přehledem proměnil, 1:3. Po této brance se soupeř úplně rozložil, přestal hrát to, co hrál a spíš se snažil naložit našim hráčům v osobních soubojích. Bylo vidět spoustu nepotrestaných faulů, strkanic…apod.
   V 66. Min znovu po naší standartní situaci proletěl míč podél branky až na brankovou čáru. Hráč hostů chtěl uklidit honem někam míč a vstřelil si vlastní branku, 1:4.
  V 69 min prošel kolem 2 hráčů ve vápně Hruška D., ten třetí už jej zastavil faulem. Sám šel kopnout penaltu a s přehledem ji proměnil. Konečný stav 1:5.
Kluci si za předvedený výkon vítězství zasloužili.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode