FKS krásné hřiště nad ním les

Frenštát- Staříč 6:1 (1:0)

31.05.2009 20:31

Tak dnes byl na rade dalsi mistrovske utkani, ktere nas cekal ve Frenstate. Na zapas jsme se za neprizniveho pocasi sesli v dostacujicim poctu 12 lidi! Coz treneri byli velmi prekvapeni, protoze se stavalo, ze kdyz bylo jasno a hrali jsme doma tak nas prislo jen 8...Tak pevne verime, ze kluci si uvedomili, ze fotbal je pro ne dulezity a budou tomu davat dostacujici cas! A to jak k treninku tak k zapasu!!!

Prvni polocas byl z nasi strany velmi kvalitni! Pod taktovkou Urbise hrala nase obrana velmi pozorne a my jsme meli take dost sanci, aby jsme vstrelili gol, ale posledni zapasy se nam stava, ze selhava v koncovce! Na to, aby jsme vstrelili branku v prvnim polocase bylo sanci dosti, jen nas duraz nebyl tak durazny jaky by byl potreba! Bohuzel v posledni minute prvniho polocasu jsme inkasovali branku, ktera jak se pak ukazalo rozhodla zapas.

Druha pule byla z nasi strany totalnim selhanim vsech hracu, nedisciplinovanost, ztraty balonu hadky ,vycitani chyb druhych ,,,, Ale byla to velka skoda, protoze dnesni zapas byl minimalne k remize!

Zaver: Bud na to nemame kondicne a udrzime se ze souperem jen polocas. Neeeeebo proste hraci po prestavce zacnou na to kaslat nepoperou se o vysledek, nezabojuji a je jim jedno jak zapas dopadne! Potesujici je, ze nasi kluci z priprvaky (dnes jich hralo 5) predvadeji lepsi a lepsi vykony a vypada to, ze pristi rok bude druzstvo ml.zaku velmi kvalitni!

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode