FKS krásné hřiště nad ním les

Hrabová- Staříč Sž, 3:1(1:1)

09.09.2012 13:25

 

 

Sestava: Volný M, Krpec, Holeš,Konkol,Merta M,Trčka, Sobek, Geryk, Daněk,Kautský,Petroš,Kneifel.

Branka: Holeš M.

Protože máme velkou marodku a chybí hodně hráčů, přišli nám pomoct mladší žáci. Museli jsme tomu trochu přizpůsobit i naši taktiku. Vzadu byli naši 3 zkušení obránci a před nimi měli hrát 4 starší žáci hodně defenzivní  záložníky. Tak abychom co nejvíce zahustili prostor před naší šestnáckou a nedovolili soupeři skórovat. Ve předu číhaly 3 naše hroty tvořené hráči ml. žáků. Ti měli za úkol držet za zády obránce soupeře a jakmile jsme šli dopředu, měli rozbíhat obránce soupeře.

V první půli jsme vše dodržovali jak jsme si řekli a soupeři jsme toho moc nedovolili. Často jsme se dostávali sami do pokutového území soupeře a snažili se vstřelit branku. Několik šancí se nepovedlo proměnit, ale pak se Matěj Holeš rozběhl z půlicí čáry, obešel několik hráčů, pronikl až do šestnáct a nahoru pod břevno zakončil. Vedli jsme 1:0. Hra byla do konce poločasu vyrovnaná, soupeř nám po standartní situaci vstřelil branku. Poločas 1:1.

Ve druhé půli soupeř přidal a častěji vodil míč po stranách a pak centroval míče před branku. Nedokázali jsme tyto krajní hráče zadržet a před naší brankou jsme také nepokryli dostatečně útočící hráče. A tak soupeř vstřelil další 2 branky. Kluci odehráli slušný zápas. Výborně zachytal M. Volný. Také Ml. žáci v útoku ukázali, že fotbal hrát umí. Snažili se, co to jen šlo, zato jim patří dík.

Baran J.

 

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode