FKS krásné hřiště nad ním les

Hukvaldy - FKS Dorost B 2-3

03.04.2010 19:21

Text:
Sestava : Turek - Kuča, I. Kolář, Šimík - Poledník, Verner, Jemelík - Schenk



První příátelský zápas B týmu dorostu byl odehrád na lehce křivém a hrbolatém škvárovém hřišti na Hukvaldech. Náš tým se sešel jen v 8mi lidech, což je trochu zklamání, ale hráči se s tím museli vyrovnat.



Domácí hukvaldy měli o dva hráče více a proto jsme čekali jejich převahu. Ovšem po jejich první akci se dostali do hry naši a prvních pár minut patřilo modrým staříčským dresům. Poté ovšem obrana zaspala při autovém vhazování a Hukvaldy vedly 1:0. Odpověď z naší strany přišla po chvíli, kdy Ondra Kuča zatáhl míč po pravé straně hřiště a Ondra Schenk dorazil do branky - 1:1. Za tohoto stavu taky skončil první poločas ve kterém jsme měli převahu, bohužel se nám nepodařilo vstřelit další góly, když Kuča terfil krásnou střelou tyč, a Honza Jemelík zakončil nepřesně poté, co se krásně dostal do vápna.



V druhý poločas začal opatrně na obou stranách. A poté opět přišla ztráta míče na půlce a Hukvaldy se ujaly vedení 2:1 po střele z cca. 22 metrů (Ikdyž, to se těžko popisuje vzhledem k lajnám :-D ). Poté Staříč začal zase hrát a po několika šancích se nakonec ujala až dorážka Oldy Poledníka který srovnal na 2:2. Poté měli více ze hry staříčané, ovšem i Hukvaldy hrozily když trefily břevno po rohovém kopu a tyčku. Olda Poledník mohl být hrdinou zápasu, to by ovšem musel z dvou metrů trefit odkrytou branku a né jen tyčku :) Hrdinou se stal již výše zmiňovaný Ondra Kuča. Na jeho střelu z hranice "šestnáctky" gólman nedokázal zareagovat a tak se naši ujali poprvé v zápase vedení - 2:3. V tu chvíli zbývalo už jen několik minut do konce zápasu. Rozhodnout mohl Honza Jemelík, který ovšem zvolil zakončení, které domácí gólman vyrazil na roh. Škoda že se nepodíval a nepřihrál lépe postavenému O. Schenkovi před prázdnou branku. Do konce zápasu se už nic zajímavého nestalo a tak naši mladí dorostenci vyhráli po bojovném výkonu 2:3. Nutno podotknout že škvárový terén připomínal spíše poorané pole než hřiště :-)



Snad bude náš "B tým" hrát ještě lépe v 11ti lidech :-)

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode