FKS krásné hřiště nad ním les

Kateřinice - FK Staříč 1:6 (0:2)

30.05.2012 07:52

 

 

Sestava: Smetana - Jukl, Janota, Strakoš, Michna - Merta, Pešek, Šištík ( 76 Zátopek) , Prokop - Kozel ( 63 Černoevič), Volný
 O výsledku utkání rozhodla střelecká potence nejlepšího hráče hostí Volného, který 4 brankami do otevřené obrany domácích zcela vymazal aktivitu domácích. Domácí nedokázali pokrýt brankové území a tak v prvním poločase již v 2. minutě vedli hosté.(branka Volný). Po půlhodině hry po vyhraném souboji s domácím brankářem dorazil na 0:2 opět Volný a domácí zpanikařili.
 Druhý poločas chtěli domácí aktivně napadat na půli hostů , ale doplatili na skvělé rychlé protiútoky, když v 57. min. dokonal hattrick Volný po krásné kombinaci Kozel-Janota střelou do prázdné branky. O deset minut později snížily Kateřinice na 1:3 a chtěly utkání zdramatizovat , ale téměř ihned po rozehrání prošel Šištík z půlky hřiště sólem až do branky domácích a opět uklidnil hosty 1:4. V 78. minutě opět brejk hostů po ose Černoevič - Zátopek - Volný, ten trefil z hranice šestnáctky nohy brankáře, ale dorážející Merta už neměl problém zvýšit. Domácí zdrceni vývojem utkání nestačili na pohyb útočníků Staříče a tak poslední tečkou byla branka Volného tři minuty před koncem, jež přes brankáře domácích uzavřel na 1:6.
Trenér: Sluštík Josef

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode