FKS krásné hřiště nad ním les

NJ "B" - Staříč

21.02.2010 10:34

NJ "B" (93+94) - Staříč  3:1 (2:0)

Sestava:  Sevcik- Vrtny,Rezac,Kolar,Havala,Urbis,Tkadlcik,Merta,Maly,Quitt.

Na utkani jsme se sesli jako obvykle v minimalni poctu a budme radi, ze dnes v 11! Na posledni chvili se omluvil David Kolar a onemocnel Honza Jemelik.Nasi mladsi dorostenci rano meli turnaj v Pribore, tak na odpoledni utkani uz nebyli nominovani. Dale musime pricist, ze nekteri hraci se opet ani neomluvili a na zapas neprisli...ale to si hraci musi vyridit uz mezi sebou, protoze treneri delaji vse pro to, aby vsichni hraci byli informovani o chodu celeho muzstva(smsky, meily)

Do utkani jsme vstoupili celkem dobre, kdyz uz ve 4.minute  sel sam na brankare Quitt, ale nedal. Dalsi sanci jsme meli hned o 2.minuty pozdeji a opet Quitt zcela sam pred brankarem nedal. V 7.minute meli prvni sanci domaci, ale po pekne strele zazvonila za Ševou tyč. Od teto minuty se hra prelevala ze strany na stranu. Od 16.minuty byli uz lepsi domaci, kdyz aktivni hrou nas prehravali po vsech stranach. Nasi hraci jenom odkopavali, nepresne si nahravali a hlavne ve stredu hriste jsme propadavali. V 34. minute mel na kopacce 100% sanci opet Quitt, ale opet zcela sam pred brankarem nedal, sanci mu vypracoval Rezac. Domaci take zahrozili, ale Ševa z oci do oci domaciho utocnika vychytal. Ve 40. minute mel dalsi sanci Quitt, ale bohuzel opet nedal. Jak se rika neda dostanes, tak domaci nas vyskolili a zvysili ve 43.minute na 2:0. Kdyz si udelame zaver po prvnim polocase, tak musime priznat, ze domaci nas prehravali, vyborne kombinovali a nasi hraci ze svou "skvelou" kondickou absolutne nestacili na tempo utkani. A samozrejme, kdyz nejsme schopni dat 100% sance, tak neni co dodat.Kdyby jsme vedli po 7.minutach 2:0, tak by mozna utkani melo jiny prubeh.

Do druheho polocasu jsme vstoupili opet aktivneni, kdyz se nam podarilo snizit na 1:2, ale to bylo z nasi strany v tomto utkani vse. Domaci se tlacili do nasi 16tky... a J.Ševčik mel dost prace... Ojedinelou sanci mel opet Quitt, ale v dalsi dobre sanci prestrelil. V pulce druheho polocasu byl vylouceny po 2 zlute karte Vrtny a utkani jsme opet dohravali v 10. Domaci pocetni prevahu vyuzili a pridali jeste jeden gol.

Utkani z nasi strany bylo katastroficke... Nezodpovedny vykon, kondice u nekterych je hruzostrasna, kdyz se potkame s balonem je to spise pritez pro nase hrace. A u nekterych jde uz hodne videt, ze netrenuji a mladsi hraci, kteri poctive trenuji a davaji do fotbalu mnohem vice jsou lepsimi hraci! Zaslouzena prohra.Domaci hrali opravdu mnohem lepe. Jako treneri muzeme jenom doufat, ze si hraci z utkani vemou ponauceni a zamysli se nad sebou. Jsme v priprave a mame jeste dostatek casu, aby jsme se na nektere veci zamerili a potrenovali.( Pzn. vysvetleni slovicka trenovat = od slova trenink. Co je trenink? To je kdyz se hraci sejdou na urcitem miste a spolecne nacvicuji nektere cviceni, zlepsuji kondici a tak podobne.)

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode