FKS krásné hřiště nad ním les

Nový Jičín – Ml. dorost, 7:1 (1:1)

03.08.2013 17:56

 

Kluci hráli 1. přípravné utkání před nadcházející sezónou. Mnozí z nich se ještě nezapojili plně do přípravy a tak se mnozí z nich setkali s míčem po delší odluce.

Kupodivu jsme byli 1. poločas domácím vyrovnaným soupeřem. Domácí asi v 15 min. vstřelili 1.branku. My jsme, ale asi o 5 min později,  vyrovnali. Janík R. ve středu hřiště vybojoval míč, posunul si ho dopředu a „přihrávkou co měla oči“ přihrál nabíhajícímu Gerykovi L. Ten šel sám na branku a po zemi k vzdálenější tyči skóroval na 1:1. Tak skončil i poločas.

Do 2. půle jsme udělali pár změn.

Do branky místo Honzy nastoupil David-náš nový golman. David si na učinkování v brance teprve zvyká, takže jsme od něj nečekali žádné zázraky. Viděli jsme v jeho podání světlé i slabší chvilky. Je pracovitý, trénuje poctivě, věříme, že se vypracuje.

Průběžně jsme střídali všechny hráče. Postupně nám s přibývajícím časem a rostoucí teplotou ubývaly síly. Domácí nám asi po 50 min. začali přidávat další branky.Tak jsme se propracovali až ke konečnému stavu 7:1.

Kluky bych za výkon v 1. poločase chtěl pochválit. Bylo vidět, že můžeme i mužstvo jako  je Nový Jičín potrápit. Ve druhé půli nás soupeř přehrál jen díky lepší kondici a možnosti  točit větší množství hráčů, které měli k dispozici na lavičce.

Hráči: Baszczynski,Wludyka,Kaňok,Čagan,Konečný,Válek,Matulík,Janík,Baran L,Geryk,Chovanec,Kisza,  +  2. brankář - David Grossmann.

Branka: Geryk L.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode