FKS krásné hřiště nad ním les

Palkovice - dorost "B" 7:3 (1:2)

08.05.2010 21:42

Palkovice - dorost "B" 7:3 (1:2)

Sestava : R.Turek(C) - J. Jemelík, P. Malý, O.Poledník, M.Šimík, S.Musálek(95), L.Dluhoš(95), O.Baran(95), J.Nezgoda, O.Schenk, V.Heryán(95)

Náhradníci : R.Melzer

 

Dnešní utkání jsme museli absolvovat bez několika hráčů, kteří patří stabilně do základní sestavy+do sestavy muselo být zařazeno několik hráčů z mužstva žáků, aby jsme se sešli  dostačujícím  počtu hráčů. Bohužel naše "A" mužstvo hrálo ve stejný čas jako naše  "B" mužstvo. Utkání jsme začli velmi dobře, když jsme mužstvo Palkovic(které hrálo ve své nejsilnější sestavě) dobře napadali a nedávali jsme jim moc prostoru na tvorbu hry. Do vedení jsme se dostali zásluhou Lukáše Dluhoše(žák), který tvrdou střelou v 16-tce zavěsil míč nekompromistně pod horní tyčku. Za stavu 1:0 pro Staříč jsme byli lepším mužstvem. Nakonec se nám podařilo vedení i zvýšit, když odražený míč z šetnáctky vrátil zpět tvrdou střelou Ondra Baran a míč těsně před domácím brankářem tečoval Jakub Nezgoda. Domácí vrhli všechny síly do útoku, ale naši kluci se poctivě vraceli a nedávali moc prostoru ke střelám. Mohli jsme zvýšit i na 3:0, ale bohužel jsme v domácí 16-tce byli málo důrazní. Nakonec 4.minutky před koncem prvního poločasu jsme inkasovali, když naše obrana si nepohlídala hráče a Radim Turek dobře vyhodnotil, že radši hráče faulovat a "získat" penaltu. (domácí to měl už do prázdné brány) Bohužel domácí hráč s jistotou pokutový kop proměnil.Stav poločasu byl 2:1 pro hosty ze Staříče. Ve druhé půlce už jsme museli vědet, že síly budou docházet, protože naši 4 žáci v sestavě měli v nohách raní zápas proti Starému Městu a další hráči nemají takovou tréninkovou docházku, aby vydrželi hrát na 100% po celé utkání. Ze začátku 2.poločasu jsme hned inkasovali, když naše obrana couvala až  "do bufetu" a Radim Turek byl v bráně zcela bezmocný proti velmi tvrdé střele pod břevno. Bohužel inkasovaná branka nás dostala do kolen a uplně jsme se vytratili z hřiště,,, Inkasovali jsme další 2 branky po naší pasivitě a rázem v 58. minutě bylo 4:2 pro domácí. Jiskřičku naděje v zápase bylo sníženi Honzou Jemelíkem, který si vybojoval penaltu a sám ji proměnil... 4.3 pro Palkovice. To nám dalo sílu a mohli jsme i o 3minuty vyrovnat, ale Honza Jemelík nepřesně nacentroval a naši 2 hráči na míč nedosáhli. Když jsme inkasovali branku na 5:3 už jsme věděli, že v dnešním zápase neuspějeme... Druhý poločas z naší strany byl špatný hlavně z důvodu, že vstup do 2.poločasu byl stršně moc pasivní a nebyla tam koncentrovanost od všech hráčů!! Konečný stav 7:3 je pro nás krutý, určitě průběh utkání tomu neodpovídal, ale hraje se na góly a těch dal soupeř více a zasloženě vyhrál.

Velmi mladý tým, který dnes nastoupil má v sobě velkou perspektivu. I když dostat 7 gólu je pořádný výprask, tak si kluci hned uvědomili, že mužstvo má 11 fotbalistů a musí si na hřišti pomáhat.

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode