FKS krásné hřiště nad ním les

Spartak Jablunkov – FK Staříč dorost „A“ 1:4 (0:3)

07.04.2009 09:44

Střelci: Kozel Tomáš 2x, Rada Tomáš, Řezáč Roman

Sestava: Ševčík J. - Malý J., Vrtný R., Šmiřák R., Juříček M. - Řezáč R., Ševčík D., Kolář I., Kozel T. - Rada T., Tkadlčík D.

Trenéři a vedoucí: Morys Jaromír, Kolářová Monika, Wiedermann Juraj


Jelikož jsme do Jablunkova vyjeli pouze v 11 lidech (z toho byli 2 gólmani), bylo více než jasné, že nás nečeká žádný lehký zápas. Několik kluků bylo nemocných, jiní se na nás vykašlali (např. Michal Kolek). Po příjezdu do Jablunkova jsme zkontrolovali trávník, který byl místními organizátory slušně připraven. Víc nás však trápila sestava ve které nastoupíme. Tomáš Rada musel jít hrát do pole a Jan Ševčík se postavil do brány.

Domácí se do nás již od začátku zápasu vrhli ze všech sil a bylo z toho pár slibných šancí (penalta, nebezpečné střely), které se jim díky našemu štěstí nepodařilo proměnit. Asi po deseti minutách zahrozilo FKS a hned z první šance v utkání jsme skórovali. Po stříleném centru Malého domácí gólman neudržel míč v rukou a Tomáš Kozel z velkého úhlu propasíroval míč za jeho záda – 0:1. Po téhle brance jsme nechtěli polevit, a tak jsme dále tlačili na pilu. Okolo 20. minuty utkání se vydal na útočný výlet Tomáš Rada a podruhé rozvlnil síť bezmocného brankáře domácích – 0:2. Do konce poločasu padl ještě jeden gól, když opět střílený centr Malého brankář domácích neudržel a Roman Řezáč už splnil jen povinnost doklepnout míč do sítě – 0:3. Zbytek 1. poločasu se dohrál v klidu a do šaten šli spokojenější hosté.

O přestávce jsme si jen vytkli pár chyb, kterých se dopouštíme a šli zpět na hřiště.

V druhém poločase se do nás Jablunkov pořádně obul, když si tvořili jednu nebezpečnou šanci za druhou. Ovšem nás štěstěna neopustila a dál jsme odolávali tlaku domácích. Pak ale přišel neštěstný moment, když po nákopu domácího obránce Malý neohlavičkoval míč, který doputoval až ke stoperovi Vrtnému a ten pod tlakem domácího útočníka uklidil balón do vlastní sítě – 1:3. Tento gól velmi psychicky pomohl domácímu týmu, který si z nás dalších 15 minut dělal jen kužely. V poslední pětiminutovce však opět zabojoval mladší dorostenec Tomáš Kozel a po velkém důrazu v šestnáctce domácích uzavřel skóre zápasu na – 1:4 pro FK Staříč.

Závěr: Toto utkání nebylo vůbec povedené. Přístup a nedisciplinovanost některých našich hráčů byla opravdu hrozná. Je třeba zlepšit fyzickou kondici, protože šlo vidět v druhém poločase, že na soupeře nemáme. Dále vázla kombinace a většinu osobních soubojů prohráváme. Důležité však je, že 3 body se vezou z Jablunkova domů. FKS FOREVER!!!

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si web zdarma!Webnode