FKS krásné hřiště nad ním les

St. žáci - Hrabová, 6:1(3:1)

23.04.2012 07:27

 

 

Sestava:            Baszczynski

                Prokop  Wludyka  Čagan

                             Trčka

             Baran L.  Urbiš  Janík  Geryk

                   Mlýnek   Skokan

Střídal: Merta V. Baran D. Vrubel

Branky:  Urbiš J. 3x, Skokan 2x, Prokop

 

K tomuto utkání jsme měli tým konečně téměř kompletní. Po delším léčení zranění se vrátil do sestavy D. Prokop a na svůj první mistrák ve Staříči nastoupil A. Skokan. 

Utkání jme započali velmi dobře a aktivně. Hned na začátku utkání jsme měli několik dobrých příležitostí na vstřelení branky, ale brankář hostů nás vychytal. Soupeř nás nějak významně neohrožoval, naše záloha a obrana fungovala slušně. Pak ale urostlý hráč hostů, který byl  blízko středového kruhu nakopnul míč směrem na naši bránu. Míč doplachtil až do naší sítě a soupeř vedl 0:1. Naše hráče to zaskočilo a zdálo se mi jako by byli chvilku v útlumu. Chvíli nato se podařilo vstřelit branku J. Urbišovi. Pak už zápas probíhal zcela v naší režii. Do poločasu přidal další branku J. Urbiš a A. Skokan. 

Ve druhé půli jsme měli ještě větší převahu. L. Vludyka jako stoper pěkně vyvezl míč, zvednul hlavu a poslal míč přesně na nohu nabíhajícímu J. Urbišovi, který prošel mezi obránci a vstřelil branku. Pak se aktivně hrající A. Skokan propracoval až před brankáře hostů a míč umístil k tyči. A nakonec se myslím k odraženému míči dostal D. Prokop a pěknou střelou z poza šestnácky upravil stav na konečných 6:1.

Ze střídajících hráčů mě potěšil V. Merta, který byl sice na hřišti nejkratší dobu, ale i tak ukázal, že umí zabojovat o každý balón.

Kluci odehráli pěkný zápas. Somozřejmě , že vše není ideální. Hráči nejsou vždy tam, kde by měli být, práce s míčem také není nijak oslnivá. Pořád je co zlepšovat. Je třeba neusnout na vavřínech vítězného zápasu a dál se zodpovědně připravovat na další zápasy.

Baran J. 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode