FKS krásné hřiště nad ním les

Stará Bělá - Fk Staříč, 3:0 (1:0)

27.09.2010 16:01

Sestava:
                Prokop
Čagan,Wludyka,Polach,Urbánek
Baran L,Dujka,Schuller,Matta
           Trčka,Zavičák

Střídali:Baran D,Poledník,Merta,Geryk.

Zápas poznamenal výkon rozhodčího. Asi v 5. minutě jsme hned dostali gól z jasného několikametrového ofsajdu, ale protože domácí pomezní nic nemával, hned jsme prohrávali 1:0.Naši kluci pak bojovali, do poločasu si i vypracovali pár slušných brankových příležitostí, ale bohužel jsme nic neproměnili.Bylo to upracované, zcela vyrovnané utkání.
Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním minimálně vyrovnat.Pořád to vypadalo nadějně.Utkání bylo vyrovnané, nikdo neměl navrch.Trochu jsme měli při přechodu do útoku problémy s přesností přihrávky.Hodně míčů jsme tak zbytečně ztráceli a pak jsme museli vynaložit značné úsilí, abychom míč zpět vybojovali.Pak se podařilo našemu brankáři udělat fatální hrubku, kdy podcenil odskok míče, který padal z velké výšky na naše pokutové území.Špatně se postavil a nikým neatakován sledoval jak jej míč přeskočil a spadl do branky.I Pak jsme se nevzdali.Hodně jsme otevřeli hru a vrhli se do útoku.Marek čagan sám pelášil na soupeřovu branku, ale přestřelil.
Co říct závěrem: všichni hráči bojovali a snažili se, to jim nejde upřít.Prohru 3:0 jsme si určitě za svůj výkon nezasloužili.
Ponaučení: určitě je potřeba se víc zapojit do přípravy, abychom mohli více s přehledem pracovat s míčem, abychom zpřesnili a načasovali lépe přihrávku a naučili se tak podržet míč.Když se naučíme lépe a více kombinovat nedáme tak soupeři tolik příležitostí, aby hrál on.Nyní za součastného stavu sotva těžce vybojujem míč, ztratíme jej vzápětí nepřesnou přihrávkou a znovu musíme o míč bojovat.Potřebujeme na kvalitní přihrávku několik pokusů, aby našla adresáta, nebo aby to mělo myšlenku.Opravdu to lze zlepšit jedině tréninkem, ničím jiným!
Snad budeme mít příště i víc toho štěstíčka, které nás zatím zdá se nějak obchází.
Baran J.

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode