FKS krásné hřiště nad ním les

Muži-Kozmice 1:1(0:1)

28.03.2016 19:23
 
Sestava: Smetana-Jukl,Kocich,Baran,Merta-Király(Zátopek),Musálek-Váňa(Morys),Pešek,Kempa-Gola(Quitt), nahr.:Quitt,Zátopek,Morys,Krpec,Žáček
Góly: Kocich
 
Vážení příznivci, Stařičské kopané začala nám jarní fáze fotbalových soutěží. Na úvod nás čekali Kozmice.
V úvodě utkání měli mírnou převahu hosté a taky se jim podařilo po rohovem kopu vstřelit hlavou 1gol utkání,pak až do konce 1poločasu hra probíhala mezi 16-kami s mírnou převahou hostí, Ty hrozili hlavně ze standartních situací. V 46min. Pešek při zlé malé domů hostů zabojoval a bohužel trefil brankaře hostů a byl vyloučen. Do konce poločasu se již na výsledku nic nezměnilo.
Do 2poločasu jsme nastoupili s odhodláním udělat něco s výsledkem a to se nám taky v 54min.po centru s trestního kopu Musálka našel hlavou Váňa Kocicha a ten srovnal na 1:1. V 69min. po našem rohu nastala v pokutovém území soupeře trma-vrma míč se odrážel od jednoho hráče k druhému až nakonec skončil na kopačce Quitta ale ten vinou nerovného povrchu netrefil míč,pak v 75min. zahrozili hosté,ale Smetana dobrým zákrokem vychytal hostujícího útočníka. Pak již jen po dobrem průniku Merta místo střely v nadějné pozici jen přihrál a to ještě zlé a další naše šance z brejků končili na zlé finální přihrávce. a soupeř ten mněl sice mírnou převahu ale do 100% šance je naší hráči na čele s brankařem Smetanou nepouštěli. A tak utkání skončilo remízou.
Závěrem bych chtěl hráčům poděkovat za bojovnost. Věřím,že když takový výkon předvedou i v ostatních zápasech tak se v krajské soutěží udržíme. 
S pozdravem Wiedermann.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode