FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč - Skotnice 2:1 (1:0)

09.06.2009 20:44

Dnes jsme nastoupili k nasemu prvnimu utkani nove tvoriciho tymu zaku na pristi sezonu.(95 a mladsi) Pod Okruhlou dojela Skotnice. Souper byl velmi kvalitni a hrozil hlavne po leve strane a v jejim dresu hrali opravdu velmi kvalitni hraci. Vyborne po cele utkani chytal jejich vysoky brankar.

Nase hra byla po celou dobu utkani velmi nepresna, nekdy zbytecne odkopavani, ale bylo to prvni utkani, takze slo hlavne at se kluci poznaji na hristi. Nektere situace byly i fotbalove, pekne na jeden dotek, kombinace. Dnes se nekterym hracum nepovedl, ale slo o pripravu na dalsi sezonu a jak se rika neni kazdy den super. Dnes byl nejlepsim hracem na hristi Stana Musalek, ktery podal velmi dobry, kvalitni spolehlivy vykon, jeho fotbal byl plny myslenky a napadu, kdyby se k nemu pridali i ostatni "zkusenejsi" hraci mozna by to vypadalo lepe. Prekvapili i ti nejmladsi hraci jako Krystof Chovanec, ktery ale bohuzel nevyuzil 3-4 tutove sance!

Ale je videt, ze kdyz tento tym se bude schazet na treninky na zapasy ma v sobe perspektivu!!! Takze kluci je to jenom na vas jakou partu udelate. Jste na zacatku dlouhe cesty, ale kdyz budete hrat jeden za druheho, verte, ze budete velmi dobry mancaft!

Obe branky dnes dal kapitan muzstva Ondra Kuca.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode