FKS krásné hřiště nad ním les

Muži-Svinov 2:2(1:1)

10.04.2016 07:03
 
Sestava:Smetana-Jukl,Kocich,BaranMertaPapřok)-Michálek,(Váňa)Musálek,Pešek,Kempa(Matušinký)-Király(Zátopek),Quitt,do zápasu nenastoupil Žáček.
Goly: Jukl 2
Zápas pro nás začal velice dobře a již v 2min. po centru Peška dává hlavou na 1:0 Jukl. A mohlo být ještě líp v 5min. ale 100% šanci neproměňuje Király. Stále máme mírnou převahu a v 17min.se míč dostává k Peškovi a ten technickou střelou dává nad. V 22min. nás hosté trestají za nedůrazný odkop a malý důraz při branění a vyrovnávají na 1:1. V 37.min. opět Pešek při nedorozumění hostující obrany s brankářem střílí technickým kopem nad a do konce poločasu nevyužíváme ještě jednu šanci,když po přihrávce Peška střílí Quitt nad.
Do 2.poločasu nastupujeme s odhodláním strhnout vítězství na naší stranu,ale první gol 2.poločasu dávají hoste a je to opět po zlé přihrávce v útoku a rychlém brejku 1:2.Zas vrháme všechny síly do útoku a v 58min. trefuje Kempa břevno a vyrovnat se nám daří v 61min.,kdy po rohovém kopu a trmě-vrmě v obraným pásmu hostí se nejlépe orientuje opět Jukl a vyrovnává na 2:2. Pak sice máme po zbytek zápasu častějí míč na kopačkách a hosté podnikají jen rušivé útoky, ale žádný gol již nepadá a je to hlavně vinou našich zlých finálních přihrávek. A tak bohužel remizujeme se soupeřem 2:2.
Závěrem chci poděkovat hráčům za předvedený výkon,kdy makali až do posledních vteřin zápasu a je jen velká škoda množství zle provedených finálních přihrávek,nebo výsledek na tabuli by vypadal jináč. 
S pozdravem trenér Wiedermann.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode