FKS krásné hřiště nad ním les

AFC Veřovice 2:0 (1:0) FK STAŘÍČ

30.08.2009 21:36

AFC Veřovice 2:0 (1:0) FK STAŘÍČ

Holinka - Jukl, Mec (C), Janota (Strakoš), Bernklau - Bittner (Čuba), Pešek, Šimek, Hendrych (Urbiš) - Volný, Vojkovský F.

Náhradníci: Kuchta, Váňa, Strakoš, Čuba, Urbiš

 

Ke třetímu zápasu jsme zajížděli do Veřovic. Zápas dvou nováčků v I.B třídě měl slibovat velmi vyrovnanou bitvu a tak i přes nepřízeň počasí, si domácí fandové na fotbal cestu našli. Veřovičští jsou zatím od počatku soutěže k neudržení, po dvou kolech se stali vedoucím mužstvem a jistě chtěli zůstat lídry i po vzájemném měření sil. A my,  jsme chtěli navázat na minulé kolo, ve kterém jsme byli 100% úspěšní.

První minuty moc fotbalové krásy nepřinesly. Z počátku jsme se snažili zachytávat chybnou rozehrávku soupeře a hru rychle přinášet na naše hrotové útočníky. Bohužel se nám to nedařilo úspěšně předvést. Ale i soupeř se zpočátku hledal a tak jsme viděli do 20 minuty opatrnou hru na obou stranach. Přeci jenom jsme do poločasu kapitulovali a to i přes to, že jsme soupeře do velkých šancí v prvním poločase nepouštěli. Po rohu, špatně načasoval výskok Lukáš Janota a vysoký stoper hostí hlavou rozvlnil síť - 1:0.  Do poločasu jsme měli však ještě dvě přiležitosti u kterých byl Michal Šimek, ale vyrovnat se nám nepodařilo.

Druhý poločas jsme začali být živější a chtěli jsme s výsledkem něco udělat. Do hry jsme zapojili i pravou stranu hřiště, po které se v prvním poločase vůbec nehrálo. S přibývajicími minutkami, jsme se dostávali do hry víc a víc. Jenže soupeř v druhé půli hrál velice chytře a spolehlivě bránil. Kolem 75. minuty však přišel zlom v zápase! Nejprve se dostal do gólovky Pepa Volný a tvrdou střelou z první trefil pouze břevno. Všichni jsme tu střelu už viděli v bráně, ale nestalo se tak. A tak za pár minut, po našem rohu, se hosté dostali do rychlého brejku a zvýšili své vedení - 2:0. Pak už jsme neměli co ztratit , prostřídali jsme a ze zbytku sil se snažili se zápasem něco udělat. Chytří hosté už však zápas kontrolovali a navíc hrozili rychlymi útoky, které bohu dík, neproměňovali. Bohužel body z venku jsme opět nepřivezli a tak nezbývá než opět zarvat doma " Pod Okrouhlou".

FKS FOREVER

autor:Juklinho

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode