FKS krásné hřiště nad ním les

Albrechtice - FK Staříč, dorost "A" 2:0 (0:0)

11.04.2011 07:25

 

Sestava: M. Kutáč-R. Tvrdoň, O. Kuča, O. Merta, M. Štěpaník-P. Malý, M. Kolek, D. Kolář, D. Skalka-O. Schenk, D. Folwarczny-střídali S. Musálek, M. Šimík, L. Dluhoš, V. Heryán.

Zápas ovlivnily tři zásadní věci

1) promrhaný první poločas, kdy jsme hráli s větrem a útočili jsme s malým počtem hráčů, záložníci se schovávali, šetřili se, tak až na jednu pološanci D. Folwarczného jsme si toho moc nevytvořili. Na druhou stranu se to v druhém poločase změnilo, do útočení se za nepříznivého stavu pustili nejen záložníci, ale především i krajní obránci. K lepšímu efektu nám chyběla přesnost při práci s míčem, ještě lepší výběr místa a zbytečné ztráty míče při kličkování místo kvalitnější spolupráce více hráčů.

2) Do vedení jsme pustili domácí špatným řešením situace naším brankářem, který si míč z vnějšku pok. území dovedl do prostoru pokutového území, ale stačil ho jen přikrýt rukami, ale ne zvednout. Toho využil domácí hráč, vykopl míč z pod jeho rukou a dostali jsme na začátku druhého poločasu branku, kteru uznal rozhodčí i přes naše protesty.

3) Bohužel nejsme schopni vstřelit branku i v případech, které se dají považovat za vyložené šance. Naše střelba je sice co do počtu dobrá, ale co do přesnosti a razance je to mizérie.

Co pak z toho, že jsme hráli fotbal s nasazením, dalo se na to i v druhém poločase koukat, když je z toho mizerný efekt.

Nezbývá jen znovu opakovat, že se velká část nedostatků dá odstranit tréninky, a zde si může každý sáhnout do svědomí.

Za klad lze považovat i výkon rozhodčího, neboť si nelze na něco vyloženě stěžovat a nebýt zbytečných keců jednoho hráče, tak jsme dostali ŽK jen za faul. A škoda každé zbytečné karty a placení za ni.

J.D.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode