FKS krásné hřiště nad ním les

Baška - FK Staříč 1:1(1:0) odlozene kolo

04.02.2009 21:27

Branky:Vaňa

 

 

V 11. kole jsme zajížděli k sehrání odloženého zápasu do Bašky. Víme, že v Bašce je to vždycky velmi vypjaté a hektické, ale chtěli jsme nelichotivou bilanci zvrátit na svou stranu. Od počátečního hvizdu jsme se ale museli soustředit na defenzivu. Hráči Bašky nás na 30 min. zatlačili na svou polovinu a bušili do nás co se dalo. Je třeba říct, že kdybychom do 30. minuty prohrávali o 3 branky nikdo by se nedivil. Z počátku dobrá atmosféra v Bašce se od 30. minuty změnila v peklo. Co jsme si museli vyslechnout se nedá ani komentovat. Paradoxně když jsme se konečně trochu dostali k míči šťastně jsme inkasovali. Po rohu Bašky si dobře naběhl jejich záložník a hrudí vstřelil šťastnou branku, kterou nezastavil jak stoper Mec, tak ani na čáře bránící Pešek. Do poločasu se již nic nestalo a tak jsme prohrávali 1:0.
 

O přestávce v šatně proběhla menší bouře, která nás měla za úkol probudit. Po změně stran už jsme se přece jen více dostali do hry, ale Baška byla stále o krok před námi, všechny míče se vracely hned zpátky, prohrávali jsme osobní souboje a sami chybovali. Přeci jen jsme bojovali a okolo 60. minuty srovnali hodně diskutovanou brankou. Kdy po standardní situaci míč proletěl brankovištěm a na zadní tyči dorážel hraniční míč do brány kapitán Jiří Váňa. Celá situace byla velice sporná, ale Váňa trefil míč ještě v hřišti a od nohy golmana se míč odrazil do branky.
 

Gól však neunesl hostující brankář, který míčem udeřil pomezního rozhodčího v tu chvíli to vypadalo s Baškou bledě, protože podle pravidel měl přijít pro golmana červený trest a klidně i ukončení zápasu pro inzultaci, ale nic z toho se v pekelné atmosféře nestalo. Baška ještě přidala na otáčkách, aby strhla vedení na svou stranu, ale paradoxně to mohl být opět Staříč, který měl po hlavě Váňi do břevna málem 3 body. Do konce se již nic nestalo kromě hrubých faulů na obou stranách, které mohly být potrestány i jinou barvou než žlutou. Bod z Bašky je po slabém výkonu velice cenný a snad ve Václavovicích uvidíme opět vítězství FK Staříč. FKS Navždy

 

 Autor: Jukl Petr

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode