FKS krásné hřiště nad ním les

Bohumín- Fk Staříč 2:2 (2:1)

13.06.2010 19:22

Kdo neviděl, neuvěří. Družstvo poskládané ze všech, co byli zdraví včetně 2 žáků remizovalo na hřišti druhého družstva soutěže Bohumína 2:2 (2:1), branky S. Musálek, R. Řezáč,

sestava: J. Ševčík-T. Vilím, I. Kolář, R. Vrtný, M. Štěpaník-M. Šimík (65´P. Horký), M. Kolek, P. Malý, J. Jemelík-S. Musálek, R. Řezáč-do zápasu nezasáhl R. Turek.

Dnes se jen dokázalo, že myslet si, že jsem fotbalista k ničemu není, domácí se 7-8 hráči ročníku 91 nás sice potrestali v prvních 15´za neduslednost obrany a brankáře, ale pak jsme hráli do konce poločasu vyrovnanou partii s naší brankou S. Musálka, který dorazil střelu M. Kolka.

Začátek druhého poločasu nám vyšel, nejdříve R. Řezáč přestřelil prázdnou branku po střele R. Vrtného, ale vzápětí se oba podíleli na vyrovnání. Po polovině druhého poločasu získali domácí převahu, měli i šance, ale i naše protiútoky nebyly daleko od možnosti dosáhnout branky, ať už 2x R. Řezáč nebo 2x P. Malý se dostali do velmi slibných příležitostí.

Co k tomu dodat nakonec. Hráči odvedli velmi dobrý výkon s max. nasazením, ne 2 nebo 3 hráčů, ale všech 12, co byli na hřišti. I když se těžko někdo vyzvedává, přesto asi nejkvalitnější výkon odvedli M. Kolek a P. Malý, kteří naběhali neskutečné množsví km a nedovolili společně s I. Kolářem domácím ovládnout střed hřiště, což bylo asi rozhodující. Druhou neskutečnou věcí bylo, že i přes rozdílné fotbalové kvality se kluci nemuseli mezi sebou hádat a spíše se povzbudili.
 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode