FKS krásné hřiště nad ním les

Dobrá - Fk Staříč 3:1 (1:1)

31.05.2010 10:28

 

Sestava: Dluhos,Baran,Musálek,Kopec,Polach,Dujka,Horký,Wludyka,Schuller,Heryán,Matta.

Střídali: Urbánek,

Za zraněného brankáře, který nemohl nastoupit do utkání  musel jít do branky O. Baran. Předvedl pár velmi pěkných zákroků a chytal výborně. Kromě něj nám ještě chyběl v poli O. Kuča, kerý stále zápasí se svou marodkou a vypadá to, že se asi bez jeho pomoci budeme muset do konce sezóny obejít. Touto cestou bych mu chtěl popřát brzké uzdravení .

Soupeř měl od počátku více ze hry a vytvořil si několik brankových příležitostí. Z nich se mu podařilo proměnit jen jednu. Zbytek šancí buď zlikvidoval náš golman, nebo je soupeř zahodil sám. Asi ve 27 minutě se uprostřed hřiště zmocnil míče výborně hrající L. Dluhoš. Obešel několik hráčů a s chladnou hlavou zakončil přesně podél padajícího brankáře. Vyrovnal na 1:1 a tak skončil i poločas. Zdálo se, že zápas máme pod kontrolou. Po poločase jsme díky našim chybám, zejména při bránění, umožnili soupeři vstřelit další dvě branky. Pak už bylo evidentně vidět na některých hráčích, že už to vzdali a utkání chtějí pouze dohrát.

Musím říct, že po nechtěné přestávce způsobené špatným počasím, bylo vidět, že všem hráčům dělá balón a práce s ním problémy. Bude potřeba se pořádně zapojit do přípravy, chodit na tréninky a hlavně si na zápas vzít sebou odhodlání, odevzdat vše co v každém hráči je. V úterý se opět hraje, takže věřím, že se kluci hecnou a konečně ukáží, že umí hrát fotbal a že ho hrají s chutí.

Baran J.      

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode