FKS krásné hřiště nad ním les

Dobratice - FK STAŘÍČ 2:3 (0:0)

03.05.2009 20:14

TJ Comfort Dobratice 2:3 (0:0)  FK STAŘÍČ

Branky: 2 Šistík, Volný

Holinka (30.min. Kuchta) – Jukl (Čuba), Janota, Mec, Bernklau- Bittner, Váňa (C), Pešek (Weissmann), Hendrych- Volný, Šištík

Náhradníci: Kuchta, Čuba, Weissmann, Strakoš, Vojkovský, Koza

V šestém zápase jsme zajížděli na horkou půdu do Dobratic. O tom, že v Dobraticích je těžké hrát se v letošním ročníku přesvědčilo už hodně týmu. Vždyť Dobratice ze svých aktuálně 17 bodů, uhráli 14 bodů, právě na svém „Old Traffordu“. Pro nás byl tento zápas obzvláště těžký, protože na tomto nepříjemném hřišti, často body nezískáváme, navíc jsme ještě měli v hlavách smolnou prohru proti Písku ze soboty. Už s počátečním hvizdem jsme na vše zapomněli a šli za dalšími body do tabulky. Ten kdo přišel v neděli do Dobratic na pěkný fotbal mohl klidně zůstat doma. Hrála se totiž tradiční nakopávaná, míč létal vzduchem a kdo se první dostal k míči pálil. Kolem 15. minuty Holinka dlouhým nákopem vyslal do brejku Pepu Volného, který si míč poslal moc od nohy a při vyběhnutí golmana hostí už míč nestačil umístit. Po této šanci Volného, jsme se dostali k dalším pokusům  k ohrožení branky, ale střely Tomáše Bittnera, Jirky Váňi, Pepy Volného a ani Martina Peška nedělaly domácímu golmanovi vrásky na čele. Pak po dalších minutách kvalitní překopávané se začali dostávat do rychlých brejkových akcí hosté, ale vše končilo buď za cenu faulů nebo střelami daleko nad. Kolem 30. minuty se k zemi skácel Dan Holinka a dále s bolestmi zad v zápase nepokračoval, nahradil jej Lukáš Kuchta. Do konce půle se již nic závratného nestalo snad jen to, že se lovil ještě třikrát míč z potoka.

V druhé půli jsme chtěli udělat ráznou tečku za zápasem a zvýšili pohyb. Za zvýšení aktivity jsme byli odměněni. Po rohu se míč odrazil na hranici šestnáctky k Pepovi Volnému, ten jej napálil z první do brankáře hostí, který jen vyrazil míč před nohy Petra Šištíka a ten věděl co s ním – 0:1. Netrvalo dlouho a zvyšovali jsme na rozdíl dvou branek.. Po rychlém nakopu Aleše Mece na Petra Šištíka, se druhý jmenovaný obtočil kolem svého strážce a podruhé zavěsil 0:2. Kolem 60.minuty  přišly další dvě zranění našich hráčů v krátkém sledu nejprve Petr Jukl (natažené tříslo) vystřídal Dana Čubu a pak Martin Pešek (naražené žebra) Tomáše Weissmanna. Poté se delší dobu nic nedělo kromě dalších míčů v potoce. Jenže Dobratice nechtěly vyjít z tohoto zápasu s prázdnou a po využité standardní situaci snížili na 1:2. Jenže v 78. minutě se už trefil i Pepa Volný pěknou střelou k tyči a uklidnil v tu chvíli nervózní stařičský tým – 1:3. Dobratice kousaly a po ruce Tomáše Bittnera v 85. minutě kopaly penaltu, kterou s přehledem proměnily. V dramatické koncovce se již už nic nestalo a tak jsme si mohli připsat důležité 3 body z Dobratic, které po zaváhání týmu v čele tabulky mají ještě větší význam!!! FKS FOREVER !!!


 


autor: Juklinho

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode