FKS krásné hřiště nad ním les

DOLNÍ DATYNĚ – FK STAŘÍČ 3:3 (2:2)

11.09.2012 09:00

 

 
Sestava: Smetana-Jukl,Kocich,Janota,Kempa(24´Malý,62´Čuba)-Strakoš(88´Kolář),Prokop-Kolek,Pešek,Michna-Volný
ŽK: Jukl,Kocich,Strakoš,Volný
Branky: 8´vlastní 0:1, 19´Volný 2:2, 77´Michna(p) 3:3
Včera zavítalo do Datyň mužstvo FK Staříč, které bylo dosud se ziskem 6-ti bodů na 4.místě tabulky. Domácí tedy rozhodně nemohli očekávat, že to bude procházka růžovým sadem, což se nakonec i potvrdilo. Hosté hráli velmi dobře kombinačně, těžili ze znatelné výškové převahy a celkově byli nejlepším soupeřem v dosavadním průběhu sezony. Domácí lodivod opět (už se to stává tradicí) musel kombinovat se sestavou, když oproti minulému utkání chyběli Janovský a Dolák.
Stejně jako v minulém domácím utkání se diváci (mezi kterými byl i trenér Plzně – p.Vrba) se dočkali gólů v úvodní čtvrthodince, tentokrát však padaly i za záda Vasilka. Začátek zápasu vyšel hostům, centrovaný míč ve 3.min. sklepával Vasilkovi Tomašák, ale zle se dohodli a byl z toho vlastenec – 0:1. Domácí „zatroubili“ do útoku. Nejprve centr Waly minuli postupně Kubiena a Ftáček, ale v 10.minutě po rychlém autovém rozehrání Náhlým a přesném centru Ftáčka zamířil přesně k tyči pravačkou Wala – 1:1. Za 2 minuty už domácí vedli, když po téměř stejné akci z pravé strany skóroval znovu Wala, ale tentokrát hlavou, aby se to nepletlo – 2:1. Datyňští se však z vedení neradovali dlouho, protože hosté po dalším nedorozumění v zadních řadách srovnali na 2:2. V dalším průběhu ještě zahodil slibnou možnost Ftáček, jinak byla hra vcelku vyrovnaná, větší emoce vyvstaly po téměř likvidačním zákroku na Kubienu, který se naštěstí obešel bez zranění.
Druhá půle nezačla pro domácí dobře, hned po třech minutách musel pro zdravotní potíže odstoupit Kubiena, kterého za dalších 20 minut následoval ze stejného důvodu Batiha. To už však domácí vedli 3:2. V 65. minutě po závaru před brankou hostí našel Wala na úrovni 11-ti metrů Neumanna, který přesně zamířil a zavěsil. Už to vypadlo, že 3 body zůstanou v Datyních, další možnost měl Wala,ale hlavičkoval po krásném pasu Dluhoše asi 2m vedle. Staříčským se však podařil0 v 73.minutě vyrovnat na 3:3 z nařízené penalty, která se asi dala, ale i nemusela pískat. Ve zbývajícím čase se zejména datyňští snažili o vítězný gól, znovu se objevil v šanci Wala, ale místo zakončení měl asi raději volit přihrávku na Ftáčka nebo Sukače. Také měli domácí výhodu asi 5-ti rohových kopů, ale z těchto se příliš neprosadili vzhledem k čahounům v obranných řadách Staříče.
Remíza určitě více mrzí domácí, ale z celkového pohledu je zasloužená. Datyně neproměnili další možnosti, hosté naopak nemilosrdně trestali každou chybu. Rozhodčí velmi slabý (na obě strany).
Sluštík Jozef

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode