FKS krásné hřiště nad ním les

Durman Staré Město - FK Staříč 4:1 (0:0)

11.06.2013 10:23
 
 
Branka: 51. Adam Kautský
 
Sestava: 1.Kristýna Magnusková (C) - 9.Filip Weissmann, 7.Radim Petroš, 8.Marek Volný, 4.Daniel Mudra, 5.Martin Míček, 16.Patrik Lučan, 15.Adam Kautský - 12.Sebastian Byrtus, 13.Miroslav Bača.
 
V 21.kole Krajské soutěže ml.žáků jsme v neděli 9.6.2013 zavítali do Starého Města u Frýdku-Místku, kde jsme byli hosty suverénně vedoucího týmu Krajské soutěže.
Do zápasu jsme tak z pochopitelných důvodů nastoupili s defenzivní taktikou a spoléhali na protiútoky. V prvním poločase jsme celkem úspěšně eliminovali útočnou sílu domácího kolektivu, který byl složen převážně z hráčů ročníku narození 2000. V obraně jsme neudělali prakticky jedinou chybu a co prošlo k brance zneškodnila několika vynikajícími zákroky v naší brance Kristýnka Magnusková. V největší naší šanci prvního poločasu se ocitnul Patrik Lučan, ale domácího brankáře překonat nedokázal.
Do druhého poločasu nastoupili domácí náporem, naší obránci se ve 33.minutě dopustili první vážnější chyby a domácí po centru z levé strany strany otevřeli skóre zápasu. Za deset minut se podruhé rozvlnila síť v naší brance po rychlém protiútoku domácích a za dalších pět minut se domácí radovali potřetí opět po chybě naší obrany, tentokrát na levé straně. Naši borci ale nehodili flintu do žita a bojovali statečně do konce utkání. Čestného úspěchu jsme dosáhli v 51.minutě. Po pěkné kombinaci a přihrávce Mirka Bači s přehledem snížil Adam Kautský. Domáci nedopustili drama a pět minut před koncem zápasu upravili na konečných 4:1.
Přes porážku bych chtěl všechny naše hráče pochválit za statečný výkon, který bude jistě povzbuzením do posledního mistrovského zápasu sezóny 2012/13, který sehrajeme na našem hřišti v neděli 16.6. od 11:15 hodin a soupeřem nám bude druhý tým tabulky krajské soutěže FK Stará Bělá.
 
                                                                                   Tomáš Kautský
                                                                                   FK Staříč - ved. Ml.žáci

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode