FKS krásné hřiště nad ním les

FC Vřesina - FK Staříč 8:0 (1:0)

21.05.2013 08:14



Prohráli jsme ve Vřesině.

Sestava: Kristýna Magnusková (C) - Radim Petroš, Filip Weissmann, Marek Volný, Daniel Mudra, Martin Míček, Patrik Lučan, Adam Kautský - Kateřina Magnusková, Miroslav Bača, Mikoláš Bajor, Sebastian Byrtus.

Po remíze doma 0:0 s Šenovem, jsme v sobotu 18.5. sehráli další těžký zápas KS ve Vřesině.

Domácí FC je na špici soutěže a opět jsme se setkali s vyspělým a fyzicky zdatným týmem, kterému jsme stačili pouze poločas.

V prvním poločase jsme domácím odolávali a hráli vyrovnanou partii. Vytvořili jsme si tři dobré šance. Se střelou Petroše si poradil domácí brankář, Kautského střelu zablokoval na poslední chvíli obránce a v největší šanci se ocitnul Volný, když si dobře naběhl na rohový kop, ale bohužel jeho hlavička šla jen pár centimetrů nad břevno branky Vřesiny. Pět minut před přestávkou založili domácí rychlý protiútok, náš obránce na levé straně chyboval a k míči se dostal nejlepší hráč domácích, který nechytatelnou střelou otevřel skóre zápasu.

Ve druhém poločase našim borcům viditelně docházely síly. Vřesina ještě více hru zrychlila a dostala nás pod tlak, z čehož vytěžila dvě slepené branky. Naši hráči už neměli sílu na zvrat v utkání a nedokázali si do konce zápasu vytvořit už žádnou brankovou příležitost. Naopak soupeř nám nasázel dalších pět branek a upravil skóre na 8:0 v náš neprospěch.

Naši hráči se přesvědčili, že hrát se dá s každým. I s týmy z čelních příček tabulky. Musí se ale makat a bojovat. Tak, jako v prvém poločase. Na to, ale musí být fyzička. A tady by si všichni naši hráči měli sáhnout do svědomí, jestli dělají skutečně všechno tak, jak se po nich chce na tréninku.

Když trenér chce, aby se běhaly kolečka kolem hřiště, nebo aby se vše dělalo v pohybu, není to prostě trest, ale trénink!!!

Za první poločas bych chtěl všechny hráče pochválit.


Tomáš Kautský

FK Staříč ved.ml.žáci

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode