FKS krásné hřiště nad ním les

FK STAŘÍČ 1:2 (0:2) Bílovec

11.02.2009 21:16

olný (Kuchta 80min.)-Dvořák, Mec, Váňa (C), Laža (10min.),Koza - Weissmann, Pešek, Jukl. Bittner - Šištík, Volný (80 min)

Střídali:Kuchta v 10 minutě
Obrazek
V třetím zápase Novojičínského turnaje jsme změřili síly s mužstvem z Bílovce. Aktuálně devám 1. B třídy měl být pro nás další těžkou zkouškou v přípravě. Před výkopem jsme však museli řešit jiné věci, jelikož marodka je pořád velká a někteří nemohli, musel v brance na prvních 10 minut nastoupit Pepa Volný (do příjezdu Lukáše Kuchty z práce) a na levé obraně veterán a trenér Jirka Laža. Oba se za deset minut potkali s míčem,Pepa Volný likvidoval jednu dalekonosnou střelu Bílovce a Jirka Laža dokonce vybojoval v souboji u postranní lajny autové vhazování. Opět jakožto v každém zápase jsme se dostali v začátku utkání do tlaku. Bílovec v prvním poločase hrozil rychlými výpady středem hřiště. Po pár náznacích šancí Petra Šištíka jsme však inkasovali. Po rohu chyboval Petr Jukl, který nestačil reagovat na útočníka, který jej přeskočil a s přehledem skóroval - 0:1. Pak jsme zahrozili my nejprve se opět Petr Šištík objevil v gólové šanci a pak Tomáš Weissmann ve slibné akci nechal vyniknout golmana hostí. Nedaš dostaneš se opět potvrdilo a tak po ztrátě míče ve středu zálohy se dostal hostující záložník do brejku a s přehledem zakončil - 0:2.

Druhý poločas byl však opět zcela odlišný než první. Zlepšou hrou jsme se opět pomalu dostavali do zápasu a i soupeř začal chybovat. Hra se většinou odehrávala ve středu hřiště. Nakonec po pár slibných šancích Martina Peška a Jirky Váňi, druhý jmenovaný snižil na 1:2. V posledních minutách jsme opět šahali po vyrovnání a to když v poslední minutě zahrával standardní situaci Aleš Mec, míč propadl chumlem před bránou až k trojici našich hráčů se kterých byl míči nejblíže Petr Jukl, který se natahoval jak široký tak dlouhý ale míč jen olízl špičkou kopačky a golman hostí robinzonádou dokázal míč z brankové čáry vyškrábnout. Po konečném hvizdu rozhodčího jsme si již potřetí nepřipsali ani bod. Snad příště STAŘÍČ FOREVER !!!

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode