FKS krásné hřiště nad ním les

FK STAŘÍČ 3:2 (2:1) Kateřinice

23.08.2009 18:54

FK STAŘÍČ 3:2 (2:1) Kateřinice

Branky: 2 x Šimek, Šištík

 

Holinka - Jukl, Mec (C), Janota, Bernklau - Bittner (Weissmann), Pešek, Šimek, Hendrych (Vojkovský F.) - Volný, Šištík (Strakoš)

Náhradníci: Koza, Kuchta, Strakoš, Čuba, Weissmann, Vojkovský F., Vojkovský J.

 

 

V prvním domácím zápase po postupu do I.B třídy, nás čekalo velmi ambiciózní mužstvo z Kateřinic. Kateřinice přijely v roli favorita, jelikož dokázali v prvním zápase přehrát Bílovec 4:2! Naopak my jsme, chtěli odčinit blamáž z derby s Fryčovicemi. Sestava se oproti prvnímu zápasu měnila jen zřídka a hlavně vynuceně, zraněného kapitána Jirku Váňu, nahradil (odpočinutý) Petr Jukl a pracujícího Martina Urbiše nahradil (už trénující :D ) Marek Hendrych.

Od počátečního hvizdu, se dala sledovat vyrovnaná hra obou týmu. S přibývajicími minutami jsme začali přebírat otěže zápasu a kolem 25. minuty vsítili první gól. Když po ose Petr Jukl - Tomáš Bittner - Petr Šištík, poslední jmenovaný s přehledem zakončil - 1:0. Jako by po první brance na chvíli Kateřinice přestaly hrát a nechali aktivitu na našich kopačkách. To nám vyhovovalo a z optické převahy na hřišti jsme vytěžili druhý gól , který vsítil hlavou v zápase velmi agilní Michal Šimek - 2:0. Ani jsme si nestačili vychutnat radost z vedení o dva góly, když ve 41. minutě, se prostředkem hřiště vytvořila doslova dálnice po které hostující záložník doputoval až k Danovi Holinkovi, kterého propálil - 2:1. Do konce první půle už se pak nic zajímavého nestalo.


Druhou půli jsme začali hnedka katastrofálně. Už v 47. minutě mohlo být vyrovnáno, když po akci hostí zakončoval dobřě naběhnutý záložník Kateřinic pouze do tyče. Jenže ani zvonění tyče nás zprvu neprobralo. Vzbudili jsme se až kolem 55. minuty, když se Pod Okrouhlou rozpršelo. Kateřinice šli tvrdě za vyrovnáním , ale my jsme chtěli třetí brankou soupeřův tlak zlomit. Bohužel se nám to nepodařilo a Kateřinice slavily kolem 70. minuty vyrovnání - 2:2. Přece jenom jsme ještě na podmočeném trávníku dokázali zabojovat. Nejprve měl na kopačce gól Pepa Volný, ale v ideální pozici míč netrefil dobře, ale zanedlouho kolem 80. minuty dokázal rozehřát ztuhlé staříčské fandy nová letní posila Michal Šimek, který na dvakrát dopravil míč do sítě - 3:2. Dokonce jsme už soupeře do vyložené šance nepustili a mohli jsme si připsat první tři body v I.B třídě.

FKS FOREVER !!!

autor: Juklinho


 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode