FKS krásné hřiště nad ním les

FK STAŘÍČ 4:2 (3:0) Fryčovice

01.03.2009 21:06

Holinka-Jukl,Mec,Janota,Bernklau-Čuba, Váňa (C), Pešek,Koza - Hendrych, Volný

Střídali: Zátopek,Weissmann, Kuchta

V posledním  utkáni Novojičínského turnaje  jsme se utkali s Fryčovicemi, hrající 1.B třídu . Zajímavosti utkání bylo, že se jednalo o derby mezi sousedícími vesnicemi . Takže bylo jasné,že ani jedno družstvo nebude chtít prohrát . Do prvního poločasu  jsme vstoupili úplně jinak než v předešlých utkáních a hned od první minuty jsme se zakousli do soupeře. Odměnou nám bylo vedeni když se Josef Volný odpoutal od obránce  a dostal přihrávku od Martina Peška do samostatného úniku a s přehledem zakončil 1:0 . Po gólu jsme pokračovali v aktivní hře a po kolmici Peška šel Volný opět sám. Tentokrát se pustil do kličky golmanovi, která byla delší než si sám představoval. Toho využil Dan Čuba a zavěsil do brány 2:0 .

Na 3:0 zvyšoval kapitán družstva Jirka Vaňa  po centru z pravé strany . V prvním poločase jsme soupeře k ničemu nepustili a tak se šlo do kabin za stavu 3:0 .

 

2 poločas se vyvíjel ve stejném duchu jako první . Na 4:0 jsme zvyšovali okolo 60 minuty když míč putoval po ose Jukl - Pešek - Čuba - Pešek, který prostřelil vybíhajícího  golmana. Po té, zásluhou menší koncentrace a povolení, se do hry dostal soupeř, který snížil na konečných 4:2 . O větším počtu branek v soupeřově svatyni nás připravili nepřesné finální příhry v závěru utkáni . Po vítězství 4:2 jsme ukončili turnaj na 4.místě s celkovou bilanci 7 bodů

(2 výher, 1 remize,  4 prohry  a skórem 17:22). FKS FOREVER



Autor: Peša

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode