FKS krásné hřiště nad ním les

FK STAŘÍČ 5:0 (1:0) Václavovice

26.05.2009 17:01

FK STAŘÍČ 5:0 (1:0) Václavovice

Branky: 2 Volný, Šištík, Pešek, Váňa


Holinka- Váňa (C), Mec, Janota, Bernklau (Koza)- Vojkovský (Čuba), Pešek, Hendrych (Weissmann), Bittner- Šištík, Volný

Náhradníci: Strakoš, Kuchta, Koza, Weissmann, Čuba

 

V devátém a předposledním domácím vystoupení jsme přivítali Václavovice. Tým, který byl po podzimu zralý na boj o sestup, na jaře předvádí solidní výkony a patří mu v aktuální pomyslné jarní tabulce 5. místo. Do zápasu jsme vyběhli kompletní až na dlouhobě zraněného Tomáše Dvořáka a Petra Jukla (nemoc,tříslo). Ze začátku to byla taková oťukávaná a oba týmy čekaly s čím přijde ten druhý. Jenže Václavovice nepřicházely s ničím a tak jsme se od 10. minuty zaklesli do soupeře my. Tentokráte jsme nehráli moc vzduchem a snažili jsme se trpělivě a kombinačně najít skulinku v soupeřově obraně. V 16. minutě jsme ji také našli! Po ose Kuba Vojkovský - Petr Šištík zakončova nejpovedenější akci zápasul "Grande Pepe" Pepa Volný krásnou střelou - 1:0. Zanedlouho přišla další velká šance a to když po rohu proklouzl míč až k Petrovi Šištíkovi, který nestačil zareagovat a míč se mu od kolen odrazil vedle levé tyče soupeřovy brány. Do konce poločasu byli hodně blízko vyrovnání i hráči Václavovic, kdy po rohu propadl míč a v šestnáctce střílející hráč nedokázal zkrotit mířidla a o chvíli později, po tečované střele se jen Dan Holinka stačil ohlédnout. Poločas tedy zkončil 1:0.

Do druhého poločasu jsme však doslova vtrhli jako uragán! Václavovice jsme od začátku druhé půle nepustili ke kloudné střele po bráně. Jenže i nám  trvalo než jsme se mohli radovat z druhé branky. Nejprve spálil Petr Šištík dvě vyložené šance, ale tu třetí už dokázal proměnit. Po rohovém kopu se dokázal v chumlu nejlépe zorientovat a hlavou zavěsit - 2:0. V 55. minutě bylo o zápasu rozhodnuto když narůstající náš tlak, korunoval druhým gólem v zápase Pepa Volný - 3:0. Pak už se hrálo vesměs uprostřed hřiště a na polovině Václavovic, jelikož Václavovice nekladly velký odpor a jako by byli už s výsledkem smířeni. Na 4:0 zvýšil po pěkné akci Martin Pešek, který dostal přihrávku do kuchyně od Petra Šištíka a s přehledem proměnil. V závěru už jsme kontrolovali hru a vstřelili ještě jednu branku o kterou se postaral kapitán Jirka Váňa střelou do protipohybu brankáře. A tak mohla po dvou zápasové odmlce opět propuknout radost z tří bodového zisku, která byla umocněna zprávou z Frýdlantu kde Písek utrpět debakl 7:2!!! V dalším utkání nás čekají Palkovice. Přiďte nás povzbudit budeme to potřebovat!!!      FKS FOREVER !!!


Můžete si také přečíst článek Václavovických fotbalistů a porovnat ho se článkem na naši stránce a sami si udělat obraz pokud jste zhledli sobotní zápas - ZDE KLIKNI


autor: Juklinho

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode