FKS krásné hřiště nad ním les

FK STAŘÍČ 6:1 (4:0) NFC Lichnov

07.09.2009 22:17

FK STAŘÍČ 6:1 (4:0) NFC Lichnov

Branky: 4x Volný, 2x Šištík

 

Holinka - Váňa (C) (Vojkovský F.), Mec, Janota (Bittner), Bernklau - Jukl, Pešek, Urbiš, Hendrych (Vojkovský J.) - Volný, Šištík

Náhradníci: Strakoš, Vojkovský J., Vojkovský F., Bittner, Weissmann, Kuchta


VOLNÝ VSTŘELIL ČTYŘI BRANKY

Útočník Staříče si doslova s lichnovskou obranou zahrával a nakonec jí vstřelil čtyři branky. Diváci měli možnost shlédnout utkání, ve kterém rozhodčí udělil dvanáct žlutých karet (3:9) a domácí dali svému soupeři lekci z produktivity. Hráči Lichnova sice měli často míč na svých kopačkách, ale doplatili na velmi zdařilé brejky soupeře. Zde excelovala dvojice útočníků, kde Volný zaznamenal čtyři góly a Šištík přidal další dva. Skóre se poprvé měnilo v 7. minutě, kdy Pešek ideálně nahrál Volnému a ten nekompromisně zavěsil. Hned minutu nato byl v šanci Šištík, ale gólman jeho střelu vyrazil. Ve 26. minutě Urbiš uvolnil Volného a ten opět nezaváhal. Domácí hráli jako z partesu a hostujícího brankáře vystrašil ve 29. minutě Šištík, o chvíli později Volný. Ve 36. minutě se po akci Pešek - Volný měnilo skóre znovu a posledně jmenovaný dovršil svůj hattrick. Ve 37. minutě se domácí střelec změnil na nahrávače, přihrál Šištíkovi a na ukazateli skóre svítil stav 4:0.

Po chybě hostujícího brankáře v 53. minutě přidal Šištík pátou branku. Teprve pak se dostali ke slovu hosté a po rohovém kopu snížili Babincem na 5:1. Druhou branku mohli hosté přidat v 71. minutě, ale z penalty nastřelili pouze břevno. V 77. minutě uviděl červenou kartu hostující Pleskot a skóre zápasu uzavřel hlavou po rohovém kopu opět Volný.

FKS FOREVER !!!


zdroj: Deník Frýdecko-Místecka

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode