FKS krásné hřiště nad ním les

FK Stařič- ČSAD Havířov 0:1(0:0)

12.06.2010 21:00


Sestava: Kutač,Baran O.,Schuller,Kopec,Heryán,Horký,Dujka,Matta,Musálek,Prokop,Urbiš,Urbánek,Baran L.

Hra byla vcelku vyrovnaná.Soupeř nás ničím nezaskočil.Opět už v základu museli nastoupit dva mladší žáci.Znovu musím před jejich výkony smeknout.Velmi se snažili, aby to těm starším nepokazili a určitě byli na hřišti platnými hráči.Platí to i pro ty co střídali v průběhu utkání.
Hra byla vcelku dost tvrdá a tak postupně pokulhávali:(Horký,Schuler,Musálek).Patrik H. musel nakonec vystřídat a S. Musálek dohrál jen s velkým sebezapřením.S určitostí tento zápas musel některé hráče docela dost bolet.Běžela asi už předposlední minuta a zdálo se, že zápas skončí remízou.Nikdo si nijak výraznou gólovku nevytvořil a už se pomalu čekal poslední hvizd rozhodčího.Najednou se začal takový jeden z mnoha nakopnutých míčů snášet do naší šestnácky.Soupeř byl daleko a pro našeho golmana to vypadalo zcela jednoduše.K míči se ale přihnal Ondra B., který vy snaze odvrátit míč zpět do pole, neodhadl správně situaci a přizvedl míč hlavou přes našeho golmana a vsítil vlastence.
A tak jsme doslova v poslední minutě zařídili soupeři výhru. Co se dá dělat, doufám, že tato situace bude pro všechny velkým ponaučením.Fotbal se sice hraje nohama, ale je třeba používat i (Hlavu).
Všem hráčům děkuji za předvedené výkony. Mnohdy musí hrát na postech, které hrají poprvé a není to pro ně pak vůbec jednoduché.
Baran J.
 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode