FKS krásné hřiště nad ním les

FK Staříč MD - FC Slavoj Olympia Bruntál

02.04.2018 21:30

2:1 (2:0) FK Staříč - FC Slavoj Olympia Bruntál
Branky:   12. Žiga, 33. Míček
Žlutá karta:   Mudra
Sestava:   Jelonek (41. Miolla) - Kautský, Petroš, Mudra, Daněk (61. Kopčo) - Žiga, Míček, Machut (56. Nešetřil), Kroščen (46. Polách) - Kubala, Siedlok
Připraveni byli Klečka Petr a Klečka Pavel

Domácí vítězství nad Bruntálem

Ve druhém jarním kole Kalman Trade Krajského přeboru Mladších dorostenců jsme na domácí půdě porazili FC Slavoj Olympia Bruntál 2:1 (2:0).
Po oboustranně opatrném začátku se po něco více než deseti minutách hry uvolnil ve středu hřiště Míček, našel na pravé straně dobře naběhnutého Žigu a ten s přehledem otevřel skóre zápasu - 1:0. Vstřelená branka naše hráče uklidnila, snažili jsme se o kombinační hru, nechyběl nám pohyb s napadáním ne zrovna jisté postupné rozehrávky soupeře. Ve 21. minutě měl druhou branku na kopačkách Siedlok, ale takřka z malého vápna přestřelil. Hosté postupně vyrovnali hru a měli několik slibných brankových příležitosti. Tu největší zlikvidoval dobrým zákrokem Jelonek a ostatní šance hostí končily vinou vychýlené střelecké mušky vedle naší branky. Ve 33.minutě vystihl Míček špatnou rozehrávku bruntálských obránců a chladnokrevně jejich chybu potrestal - 2:0. Za takového stavu se šlo v poločase do kabin.
Hosté hned od začátku druhého poločasu znatelně přidali. Zlepšili pohyb, kombinaci a důraz. Zvláště v útoku nám dělala problémy dvojice vysokých důrazných útočníků soupeře. Naše hra nebyla ve druhém poločase moc dobrá. Nepomohlo ani střídání, možná právě naopak, protože alespoň dle mého názoru střídající hráči zůstali dost za očekáváním. Naštěstí se soupeř trápil v koncovce a tak se mu podařilo pouze deset minut před koncem snížit na 2:1. Závěrečné minuty jsme hráli pod tlakem. Přesto jsme se ale dostali do dvou brejků, bohužel třetí rozhodující branku se nám vstřelit nepodařilo. Nakonec jsme vedení udrželi a připsali si do tabulky tři body za výhru 2:1. 

Kautský Tom

 

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode