FKS krásné hřiště nad ním les

FK Staříč SŽ - Vratimov, 2:6 (0:4)

02.10.2011 21:38


Sestava: Kičin,Urbánek,Čagan,Krištof,Prokop,Geryk,Wludyka,Janík,Vrubel,Urbiš,Baran L.
Střídání hokejově: Baran D,Konkol,Sobek,Merta V, náhr. brankář Baszczynski J, chytal 2.poločas.
(Zahráli si všichni.)

Branky: Urbiš, Baran L.

Vratimov, který přijel jako zatím neporažený tým podzimní části soutěže, naplnil naše očekávání. Hráči Vratimova nám hned od začátku utkání předváděli, že jsou fyzicky a technicky velmi dobře vybaveni. Dobře kombinovali a dostávali se i do zakončení. Byli schopni se kombinací dostat až před naši branku a také střelba se jim dařila.  
Naši hráči měli spoustu práce, aby soupeři vzdorovali a předvedli, že fotbal ve Staříči také hrát umíme. Je třeba uznat, že Vratimov byl v prvním poločase lepší a také po zásluze a dobrém výkonu vedl 0:4.
        Druhý poločas už tak jednoznačný nebyl. Vratimov už jako,by nehrál to co předtím, naši kluci víc zabojovali a také se dostávali do zakončení. Nejdřív sice ještě Vratimov zvýšil na 0:5. Pak jsme ale, brankami J. Urbiše a L. Barana snížili na 2:5. Měli jsme ještě další šance na vstřelení branky, ale už se nám je nepodařilo proměnit. Soupeř ještě před koncem utkání vstřelil branku a upravil tak konečný stav na 2:6.
        Dnes musím určitě pochválit J. Urbiše, kterého jsem už dlouho neviděl vyvinout tolik úsilí při každém souboji. Vybojovat zdánlivě ztracený balón, sprintovat 100metrů a honit soupeře před sebou s opravdu max. nasazením. Takového Pepu by chtěl mít v týmu určitě každý. Dnes nám hodně pomohl i R. Janík, který předvedl své dovednosti uprostřed zálohy. Když bylo potřeba uměl podržet míč, posunout se kam bylo potřeba a dobře nahrát. Několikkrát dobře prostrčil míč mezi obránci a vybídnul tak naše útočníky k vytvoření tlaku na soupeřovu bránu a k zakončení celé akce. Kluci se za svůj výkon, zejména ve druhém poločase vůbec nemusí stydět. Herní projev má podle mě stoupající tendenci, zápas od zápasu. Podaří li se nám v příštích zápasech minimálně zopakovat výkon, který jsme předvedli dnes ve druhé půli, věřím že se brzy dočkáme také bodového zisku.
        I když jsme dnes prohráli, měl jsem po zápase dobrý pocit. Rozčarování a pocit zmaru z minulých zápasů se rozplynul a vidina lepších zítřků rozjasnila můj obličej.
Tým posílili další noví i bývalí hráči. V minulém týdnu se na trénincích k naší radosti a spokojenosti objevila většina hráčů z našeho kádru. Všechno to určitě přispěje k lepší spolupráci a komunikaci mezi hráči a také to určitě povede ke zlepšování samotných fotbalových dovedností.
B.J. 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode