FKS krásné hřiště nad ním les

FKS "A" - Lok. Petrovice. 1:7 (0:3)

21.09.2009 19:50

D. Kolář,sestava: J. Ševčík-O. Merta, M. štěpaník (15´T. Vilím), P. Urbiš, J. Malý (45´O. Kuča)-J.Jemelík, R. Řezáč, M. Kolek, I. Kolář-T. Quitt, D. Kolář, náhradní brankář R. Turek.

 

V utkání, kde jsme věděli, že nás čeká kvalitní soupeř jsme vypadali jako .....Mohlo to vypadat jinak, ale hráč, který týden netrénoval, se hrne na penaltu a netrefí ani branku. Pak druhý šok v 15´a zranění M. Štěpaníka a tím se nám rosypala obrana. A aby tomu nebylo málo, tak se J. Malý pustí do kličkování, ač na to fyzicky neměl a soupeř nás potrestal první brankou a od té doby to byla marnost nad marnost.

 

Obrana hrající v takovém složení byla průchodná jak "ementál", záloha tomu už nepomohla vůbec svou hrou a někteří i přístupem, neboť jejich povaha je taková, že když se nedaří, tak se nehraje. Poločas 0:3, v druhé půlce jsme sice zlepšili útočnou část naší hry, ale obranná činnost byla nadále mizerná a tak se zrodil výsledek, kterého jsme nedosáhli ani v KP. Co je z toho za poučení:Nezodpovědnost hráčů, nominovaných na toto utkání, buď to neřeknou nebo se omluví pozdě, v sobotu se těžko shání náhrada. Mám na mysli L. Havalu, J. Jedličku, O. Poledníka, J. Bršťáka.Fotbal se nedá hrát bez nasazení, bojovnosti a kolektivního pojetí.

 

Ten nechce nahrát tomu a ten onomu. Raději kličkujeme místo zrychlení hry, plnění obranných úkolů je pro některé záložníky jako nevhodný požadavek.J. Malý, pokud chce hrát, je i platný hráč. To že se nepodaří penalta se může stát, ale v takovém utkání je to už průser. Horší se fotbalové uvažování, netrénuji, minulý týden se též některé věci nepodařily, a za této situace se pouští do akcí, které je třeby nechat těm, co si v týdnu alespoň několikrát kopli do míče a zahráli si fotbal. Hrne se na penaltu, kličkuje a tím zbytečně riskuje a pak to vyřeší zbaběle a chce střídat. Co se neochoty podstoupit něco námahavějšího týče, není asi sám.

Určitě nám nepomůže kouzelný proutek, ale práce na tréninku, ale především plnění si svých herních povinností, zodpovědnost a ne vyhybání se plnění svého postavení v týmu.

 

Autor:J.D.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode