FKS krásné hřiště nad ním les

FKS dorost B - Hukvaldy 3:0 (0:0)

01.11.2009 13:55

Na posledni podzimni zapas nasich dorostencu jsme se sesli v hojnem poctu, kdy jsme zaplnili soupisku do posledniho mistecka. Bohuzel pri pohledu na hriste nas necekal prijemny pohled, hriste bylo zmrzle a taky husta mlha byla dalsim problemem. Do utkani jsme sli v sestave :Turek(C) - Merta, Havala, Šimík, Kuča, Tvrdoň, Kolář I, Jemelík, Schenk, Gombkeoto. Nahradnici byli : Folwaryczny, Nytra, Nezgoda, Poledník, Musálek, Řehák.

Utkání začlo velmi opatrně kdy obe muzstva se otukavala a vsechny sance koncili pred 16-tkou. Ze zacatku utkani meli trosku navrch Hukvaldy kdy meli vice na kopackach mic. V prvnim polocase se v podstate nic nestalo. Zadna akce ani na jedne strane.

Ve druhem polocase prubeh byl stejny jako v tom prvnim, kdy veskera hra se soustredila ve stredu hriste a ani jeden z mancaftu se nedostala to nejake vylozenejsi sance. Branku na 1:0 jsme vstrelili my, kdy z primeho kopu se trefil Ondra Kuca,,, Od teto branky jsme se dostali trosicku vice do hdy a zacli jsme mit trosicku vice ze hry. Na 2:0 dorazil mic do site Ondrej Schenk. Utkani uz se pak dohravalo opet hlavne hlavne ve stredu hriste. Na 3:0 dal te samostatneho uniku Folwaryczny. Je dobre, ze se nasi hosi z "B" rozloucili s podzimem vyhrou.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode