FKS krásné hřiště nad ním les

FKS - Hrabová 6:1 (3:0)

02.05.2011 15:16

Sestava:

             Schüler     Zavičák

Baran D.    Bogdan    Mašlonka   Urbánek

    Čagan          Urbiš          Matta

                     Wludyka

                      Prokop

 

Střídali: Baran L.

Kluci nastoupili letos poprvé doma na hlavním hřišti. Hřiště bylo krásně připraveno a hráči si fotbalu náležitě užili. Začátek zápasu byl dost vyrovnaný. Soupeřova obrana vypadala velmi dobře, byli tam rychlí obránci a dařilo se jim přerušovat naše útočné choutky. Dopředu se soupeř netlačil a míče ztrácel většinou už uprostřed hřiště, nebo zasáhli dobře naši obránci. Ve 24. minutě dostal R. Schüler pěknou přihrávku a natlačil se do pokutového území. Po faulu na něj rozhodčí odpískal pokutový kop, který Roman bezpečně proměnil. Pak už se hrálo do poločasu hlavně na soupeřovu branku. Další branku přidal M. Bogdan ve 30min. po přihrávce L. Zavičáka. Ve 35 min. si to ti samí hráči ještě jednou zopakovali. Do šaten jsme šli za stavu 3:0.

Ve 42 min přihrával na gól M. Bogdan L. Zavičákovi. V 50 min soupeř střelou z dálky k tyči po zemi zkorigoval na 4:1. Kluci pak zabrali a vytvořili si spoustu gólovek. Spoustu jich však zahodili. Byla to škoda, jednalo se o vyložené šance. Po pohledných akcích jsme vstřelili ještě další 2 branky. V 58 min. po přihrávce R. Schülera dával gól M. Bogdan. V 61.min. R. Schüler zvýšil na konečných 6:1.

Kluky musím všechny pochválit. Zpočátku byl sice náš fotbalový projev trochu rozpačitý, ale s přibývajícími minutami se to zlepšovalo. Postupně se zlepšil pohyb po hřišti, zpřesnily se přihrávky a kluci si ve větší míře začali hledat vhodná místa k převzetí míče. Začalo to mít myšlenku a nápad a byly k vidění pěkné fotbalové momenty. 

Obránci též pracovali dobře a s přehledem.

Kdybych si měl vybrat hráče zápasu FKS, pak by to byl M. Bogdan, který byl po celý zápas velmi aktivní a gólovky proměňoval s přehledem.

Baran J.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode