FKS krásné hřiště nad ním les

FKS- Inter Petrovice 0:4 (0:3)

15.11.2009 12:14

Na dnesni zapas jsme zajizdeli na umelou travu do FM, kdy vedeni FK zaridilo (at se neznici trava ve Starici) + nam zaplatilo umelou travu, at dorostenci maji co nejlepsi podminky!

Sestava: Sevcik, Kolar David, Havala, Merta, Tkadlcik, Urbis(80.Nytra), Kolar Ivo, Jemelik(46.Simik), Schenk, Rezac(C).Pripraveny byl Radim Turek do branky. Od 1.minuty bylo videt, ze  souper je lepsi nez my, jejich pohyb byl vyborny a vsechny nahravky byly presne a na (do) nohy. Souper nas predcil hlavne pohybem, kdy byli u vseho prvni a vsechny souboje vyhrali. Prvni golovou sanci jsme meli my, kdy trojice hracu nebyla schopna dat nohu do centru a mic prosel az do autu. Dalsi golovku mel Ondra Schenk, ale byl pozde u balonu, aby dal mic do prazdne branky. Prvni branku jsme dostali tak, ze hrac hosti trefil mic primo do sibenice, kdy Radek T. byl jenom kuzel.... Pak prisla nase 3minutovka, nejprve souper skoroval hlavou, kdy byl v 16tce zcela nepokryty a mel dostatek casu, aby jeste zamiril Jan Sevcik byl zcela bez sance, a aby toho nebylo malo tak pak si udelal obrance hosti z Jemelika a z Havaly kuzelky a pres pulku hriste prosel zcela v pohode a slalom zakoncil s rukama nad hlavou! A bylo 0:3 pro hosty. Prvni polocas ukazal jak se da vse odflaknout a hrat bez jakehokoliv zaujeti... Druha pulka byla z pohledu Starice lepsi, protoze meli vice mic nakopackach, ale souper hral vyborne v obrane a nepovolil domacim se dostat ani do 16tky! Souper byl v dnesnim zapase 2x lepsi, prevysil Staric ve vsech smerech, ale v jednom smeru urcite, ze kluci kteri prijeli chteli hrat a zahrat si pri nedeli fotbal.

Timto skoncil podzim ve Starici a pro staricske celky, jestli muzu tak bych zhodnotil dorost osobne. Muzstvo melo dobry start, ucast na trenincich byla dobra, ale po 4mistrovskem utkani, uz nepredvedlo takovy vykon, aby jsme mohli byt spokojeni. Kdyz se podivame na body, tak muzeme byt jenom radi, ze jich mame 21, kvalita muzstva neni takova a za 6.misto v tabulce muzeme byt jenom radi. Vemte si zapasy kdy jsme vyhrali, Petrvald -souper byl lepsi, Verovice, at hraji jak hraji, dali nam 4branky, SM- vice jak pul zapasu byli lepsi, Ty vyhry, ktere toto muzstvo ma jsou pro me jenom zablesky v povzdali. Pred sezonou jsem si myslel, ze budeme hrat v klidu a bude nas fotbal vsechny bavit. Tento rocnik je silny, ale bohuzel neumi to zuzitkovat... Na jare nas ceka hodne prace, kdy budeme bojovat  o stred tabulky... ten kdo byl na dnesnim zapase videl pravou tvar tohoto muzstva...

Aby jsem zhodnotil jednotlivce, na nejlepsiho hrace dorostu by jsem dal Petu Urbise, i kdyz mu balon dela problemy, ale me osobne se libi jak bojuje a i ve spatnych zapasech, vzdy predvedl maximum! Nic neosidi a chce hrat.takove hrace ja osobne rad zaradim vzdy do sestavy. Na 2.misto Jenik Sevciku, kdy dostal chut do treninku a celkove do fotbalu, to me tesi velice moc!!A tesi me, ze by pro muzstvo vzdy udelal maximum... A 3. misto Radima Turka, ktery at se mu rekne hrajes za "B" za "A" jdes za muze, nepta se proc? Ale poctive jde! Dale bych nepochvalil nikoho a vsichni nejmenovani me osobne zklamali, ze nedavaji do fotbalu vse!

Muzete mi oponovat, ze to hrajete pro radost! Ale i ten, ktery to hraje pro radost, jde do zapasu s tim, ze se aspon spoti a udela si chut na nedelni kachnu a bude mit po zapase ze sebe radost.A rekne si, i kdyz jsme prohrali ja osobne jsem tam nechal vse co umim.

Jak vy se chcete osobne zlepsovat ve fotbale, tak se chci zlepsovat v trenerine, ale to bohuzel u tohoto muzstva to nejde! Ja nemam radost z fotbalu, ani z vas, ze by jsem vas neco naucil. Pro me jsou treninky ztrata casu, ja se doma pripravuji na treninky i na zapasy, zajimam se o soupere, zajimam se o vas co svama je, ale bohuzel vam je vse jedno! Ale ja osobne, kdyz prijdu na trenink chci predvest 100%vykon jako trener. Bohuzel musim kriticky rict, ze nedavate do fotbalu ani z pulky to co ja davam do tohoto muzstva. A kvuli 6-8 lidem ja na treninky chodit nebudu!

Celkovy zaver: toto muzstvo je line, nechce se zlepesovat, nedrzi pospolu, nechce hrat fotbal a fotbal celkove neni dobry.At se na me zlobi jak chce! Ale bez toho, aby jste vse vzali trosku vazneji to nepujde!!A vysledek tohoto muzstva je - za vse hovori dnesni zapas. Osobne jsem hodne zklamany za cely podzim jak treninky, tak zapasy tak cely pristup k povinostem tohoto muzstva!

David P.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode