FKS krásné hřiště nad ním les

FKS - ČSAD Havířov 4:3 (1:2)

29.03.2010 06:32

Do prvniho mistrovskeho utkani jsme nastopili v nejsilnejsi mozne sestave, kdyz chybel pouzel Lukas Havala, ktery se zranil v poslednim pratelskem utkani. Do zapasu jsme sli s jasnym cilem uspet, protoze jsme na souperovem hristi na podzim vyhrali 3:0. Uz od zacatku bylo videt, ze hostujici celek v zime nespal a poctive trenoval a do sveho tymu privedl  nekolik novych tvari a urcite se chteji porvat o udrzeni se v krajske soutezi. 

Vstup do utkani byl z nasi strany velmi spatrny a souper mel mic casteji na kopackach. Prvnich 15min. jsme jenom cekali a koukali jeden po druhem a souper se pomalu tlacili do utoku. Prvni branku jsme inkasovali po rohu, kdy Jan Sevcik si nechal preletel mic malym vapnem a pro hostujiciho zaloznika nebyl problem nastavit nohu. Druha otazka je, kde byli nasi hraci, kdyz jeste 2 hraci byli volni??? Ani inkasovana branka nevedla k tomu, ze by se nas vykon mel zlepsit. A taky jsme z nasi hrozne hry inkasovali dalsi branku a jak jinak nez po rohovem kopu, a aby toho nebylo malo tak opet pokryti hracu v sestnatce bylo nedokonale 0:2. Bohuzel ani tento inkasovany gol nevedl k poradne aktivite. Do polocasu se nam podarilo snizit na 1:2, kdy se ze standartky pekne trefil nejlepsi hrac utkani Roman Vrtny. Mohli jsme i vyrovnat, ale ani Petr Urbis ani Roman Rezac nebyli schopni v sestnatce rozvlnit sit a pouze nastrelili hostujiciho brankare, ktery chatl velmi dobre.

Prvni polocas: souper byl jasne lepsi, nase pasivita, nezajem o hru...

Ve druhe pulce se nam podarilo vyrovnat, kdy dobre zahranou standartku Romana Vrtneho, zakoncil do prazdne brany David Kolar. Bohuzel ani dalsi rok jsme neodvratili do bezpeci a Tomas Quitt si dal vlastni gol. 2:3 pro hosty. Od tohoto inkasovaneho golu si hraci vymenili posty a Roman Vrtny se vytahl ze stopera a nase hra konecne mela i nejakou rychlost. Az jeho pristupem a chticem tento zapas vyhrat vedlo k tomu, ze jsme nakonec vysledek otocili na konecnych 4:3. Branky vstrelil jeste Tomas Quitt a Roman Rezac. 

Hraci dnes predvedli velmi spatny vykon, vycnival jenom Roman Vrtny, ktery svym pristupem dovedl tym k vitezstvi. Hraci neustale hledaji jenom vymluvy, ve hre neni zadna myslenka jenom nakopavani. Zmenit styl hry o tom nemaji kluci ani ponenti. A kdyz neco nekdo pokazi umi rict jenom "promin". Kdyz se jim neco vycte, tak se citi ukrivdeni. Pro nektere z nas je nepochopitelne, ze v priprave hrajou pekny pohledny fotbal a v mistraku se na to neda divat!

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode