FKS krásné hřiště nad ním les

FKS-Ludgeřovice,2:3(1:3)

26.03.2012 18:52



Hrálo se na umělce ve Vřesině. Utkání proběhlo ve svižném tempu a bylo se na co dívat. V prvním poločase jsme inkasovali nejdříve branku po rohovém kopu. Byli jsme potrestáni za špatné bránění, kdy hráč stojí v prostoru a nevšímá si nabíhajících hráčů. To pak nemůže skončit jinak než gólem ! Brzy nato jsme inkasovali podruhé, kdy jsme stejnou chybu zopakovali. Nešlo sice o rohový kop, ale identickou situaci ve vápně.

Také my jsme hráli aktivně dopředu. Některé šance si o gól říkaly, ale nespadlo to tam. Pak se R.Janík protlačil do pokutového území soupeře kde jej obránce poslal k zemi a byla z toho penalta. Tu s přehledem proměnil. Za pár minut se kopala penalta na naši branku. Útočící hráč Ludgeřovic ve snaze zakončit minul míč, nakopnul bránícího M.Urbánka a potácel se k zemi. K úžasu všech, rozhodčí odpískal faul?! A tak o poločasu stav 1:3. Kluci ve druhém poločase byli pány na hřišti. Stále jsme tlačili a vytvářeli si brankové příležitosti. Ne a ne to tam spadnout. Po dobře zahraném rohovém kopu se výborně hlavou prosadil J. Urbiš. Pak jsme míč dostali do branky z ofsajdové situace. P. Mlýnek nastřelil tyč. Několikrát jsme ohrozili branku, stříleli ze střední vzdálenosti, bohužel už jsme další branku nevstřelili. Takže z mého pohledu, dobrý výkon. Je třeba spoustu věcí zlepšit.

Ps. Na počátku utkání jsme soupeři věnovali naší nedůsledností 2 branky a i když jsme byli zejména ve druhém poločase jasně lepší, výsledkově jsme to nedotáhli. Je to snad pro nás dostatečné poučení pro další zápasy, že se každá nedůlednost může podepsat na výsledném stavu zápasu, což po takovém výkonu obvzvlášť zamrzí. Baran J.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode