FKS krásné hřiště nad ním les

FKS St.žáci – Fryčovice 2:5, (1:2)

20.09.2011 14:44

Sestava: Baszczynski,Urbánek,Urbiš,Trčka,Čagan,Prokop,Wludyka,Vrubel,Geryk,Kičin,Krištof

Střídal: Konkol

Do utkání jsme vstoupili docela dobře. Soupeř si sice na začátku utkání vytvořil brankovou příležitost, ale neproměnil ji. My jsme vzápětí založili rychlý protiútok a R. Kičin se postaral o naše vedení  0:1. Pak Fryčovice zabraly a postupně měly víc a víc ze hry. Do poločasu stihli otočit výsledek ve svůj prospěch, tedy na 1:2.

Ve druhém poločase si znovu soupeř vytvářel více šancí než my. Lépe kombinoval a dostával se k zakončení. Když k tomu připočítám, že jsme se dopustili několika zbytečných chyb. Např. ztráty míče v těsné blízkosti naší branky, naprostý nedostatek  cílených přihrávek.Také by nouškodilo více pohybu bez míče. Zápas se vůbec nevydařil ani  našemu nezkušenému brankáři, který se určitě snažil, ale prostě mu to dnes nešlo. Soupeř postupně nastřílel další branky až na 1:5. Asi  8minut před koncem utkání se nám podařilo vstřelit branku na 2:5 L. Konkolem. Pak se naši hráči ještě vschopili a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. Hru dopředu na konci utkání hodně oživil M.Čagan, který měl pořád ještě dost sil a proháněl tam svými sprinty obránce soupeře. Další branku už se nám vstřelit nepodařilo.

Dnes se mi líbil výkon M.Čagana, určitě mě potěšil výkon A. Vrubla, který jako jeden z mála předvedl, jak se má pěkně a účinně přihrát. Naopak zklamáním pro mě byl výkon J.Urbiše, který ve druhém poločase úplně odpadl fyzicky a na hřišti byl téměř neviditelný.

Několikrát  jsme s Josefem rozebírali jeho působení v jiných mužstvech, ať už v FKS , nebo v Brušperku. Je mi smutno z toho, že mužstvo Starších žáků FK Staříč zařadil na poslední místo. Trenéři a vedoucí, kteří  se o něj od přípravky až po součastnost starali tento stav velmi rmoutí.

Místo toho, aby jim Pepa v současnosti dělal radost a ukázal co všechno se naučil a kolik toho umí, vidíme Josefa unaveného a ztrápeného, který hraje fotbal jen jako by z povinnosti. Naše vzájemná komunikace je podle mě na velmi dobré úrovni a určitě se budeme snažit, abychom i nadále spolu takto dobře vycházeli. Snad se nám podaří probudit takovou tu býčí zarputilost, kerou Vždy předváděl  ať už při zápasech, nebo při přípravě. Doufáme, že i v dresu FKS ho znovu uvidíme jak bojuje jak Lev a pobízí  svým výkonem k lepší hře ostatní spoluhráče.

Pro příští zápas jsme se rozhodli udělat několik změn na postech v sestavě. Doufám, že se budem při trénincích a zápasech scházet v co možná nejvyšším počtu a věřím, že se nám podaří pořádně restartovat naše mužstvo a že budem hrát fotbal tak, aby nás to všechny bavilo!

Baran J.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode