FKS krásné hřiště nad ním les

HRABOVÁ - FK STAŘÍČ, 3:0 (1:0)

10.09.2011 15:04

 


Sestava: Baszczynski,Wludyka,Urbánek,Geryk,Trčka,Čagan,Urbiš,Kičin,BaranL,Sobek,Baran_D.

K tomuto zápasu se dostavilo pouze 11 hráčů. Ukázalo se, že kádr pro tuto sezónu je příliš úzký.

Někteří hráči onemocněli, některým se asi nechtělo.

Domácí hráči byli většinou velmi urostlí a svým vzezřením a tělesnou schránkou vzbuzovali u našich hráčů obrovský respekt. Kluci se velmi těžce dostávali do zápasu. Hned asi ve 3 minutě jsme po chybě inkasovali branku. Naši hráči si ve vlastním pokutovém území dávali přednost a neodehráli míč. Jen sledovali situaci a samozřejmě nás aktivně hrající soupeř potrestal.

Pak se hra srovnala. I my jsme několikrát zahrozili. K zakončení se dostal Kičin, později Urbánek a Urbiš. Střely buď skončily na tyči, břevnu, nebo je chytil dobře chytající domácí brankář. I po serii rohových kopů jsme se dostali k zakončení, ale branku jsme nevstřelili.

Ve druhém poločase jsme zase hned úvodu udělali obrovskou hrubku. Domácí zahrávali rohový kop. Naši hráči se velmi špatně postavili, zůstali stát osamoceni na brankové čáře a nechali tak velký prostor domácím, kteří mohli pohodlně neatakováni hlavou zakončit do naší sítě.

Také my jsme se dostali i ve druhém poločase k zakončení, ale branku jsme netrefili. Naše útoky většinou končily špatnou finální přihrávkou. Hráči jsou často schopni obejít několik soupeřů za sebou, ale když je potřeba naservírovat,prostrčit míč kolegovi do běhu, tak se nám to nedaří. Mohli jsme ještě zkorigovat výsledek před koncem utkání. Po faulu brankáře na J. Urbiše jsme kopali penaltu, ale ani ta neskončila v bráně. Co já jsem viděl, asi nebyla špatně kopnutá, ale brankář byl dobrý a chytil ji. Soupeř byl určitě těžký, ale zároveň je nutno dodat, že byl i k poražení. Soupeř hrál tvrdě a do těla, rozhodčí musel udělit několik žlutých karet.

ŽK: Geryk(řeči), Baran D.(faul zezadu)

Baran J.

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode