FKS krásné hřiště nad ním les

J.Sluštík trenér mužů

23.01.2013 09:35

Pane Sluštík,
v pondělí začala hráčům zimní příprava.

 
1.Na co se v tomto předsezónim zimním období zaměříte?

1) již od prvního tréninku budeme pracovat v tělocvičně na dynamice,síle,obratnosti a na umělé trávě pokud to terén dovolí vše s míčem. Vytrvalostní běhy do tréninkových jednotek nezařazuji.hráč,který pravidelně trénuje nabere fyzickou kondici automaticky.

2.Co všechno hráče čeká?

2) Z herního hlediska hráče čeká zimní turnaj ve Frýdlantě, doplněný dalšími dvěma přípravnými zápasy a to s Jeseníkem n/Odrou a pravděpodobně se Starou Bělou čímž bychom měli pokryté všechny víkendy až do prvního mistrovského utkání.

3.Budou nějaké posily nebo naopak někdo odešel?

3)Samozřejmě,že se budeme snažit mužstvo posílit,ale dokud nebude nic jisté je zbytečné říkat jakákoliv jména. Na druhé straně nás pravděpodobně opustí Martin Pešek,který si chce vyzkoušet vyšší soutěž v čemž mu nebudu bránit. (pozn.redakce: Martin Pešek trénuje v 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí)

4.Po podzimní části jste na 3.místě, jaké má mužstvo ambice do druhé části soutěže? Jakou hrou by jste se chtěli v jarní části reprezentovat?

4) Nechci tady plánovat něco na tři měsíce dopředu a říkat kolik bodů na jaře chceme získat. Chci abychom na jaře pokračovali v útočném stylu,který jsme se snažili hrát i na podzim a trochu zlepšit obrannou hru,protože na můj vkus jsme obdrželi hlavně na domácím hřišti hodně branek

5.Jaká bude spolupráce s našimi dorostenci?  Kteří jsou na vynikajícím 2.místě tabulky.

5) Již na podzim jsem se snažil pokud to bylo jenom trochu možné dávat dorostencům příležitost (Malý,Tvardek,Folwarczny). Do zimní přípravy se s námi zapojili
Pavel Malý a Daniel Folwarczny a jejich využití bude záviset jak na postavení st.dorostu v tabulce tak na překrývání vzájemných mistrovských utkání.Je důležité hráčům,kteří mají svoji kvalitu dávat šanci již v dorosteneckém věku, potom je přechod do mužů pro tyto hráče jednodušší,protože nezačínají v létě od nuly.

 

Děkujeme za rozhovor a zveme všechny příznivce na první přátelské utkání, které se uskuteční 26.1. v  sobotu od 18.00 TJ Jeseník n/O. (UT F-M.)

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode