FKS krásné hřiště nad ním les

Kateřinice - FKS 1:2 (0:1)

12.08.2009 21:33

Kateřinice - FKS 1:2 (0:1), T. Quitt, R. Řezáč,

sestava: J. Ševčík - L. Havala, P. Urbiš, R. Vrtný, J. Malý - T. Quitt, M. Štěpaník, M. Kolek, I. Kolář - D. Folwarczny, R. Řezáč - střídal A. Verner



Především na pohled slušný fotbalový výkon v prvním poločase, ale bez bez efektivního brankového vyjádření.

Obrana hrála i s Lukášem Havalou velmi slušně, v záloze odvedli kvalitní výkon T. Quitt a M. Kolek a na místě ve středu zálohy překvapil M. Štěpaník.

Do druhého poločasu nastoupili domácí se snahou zastavit naši hru za každou cenu, byli jsme svědkem řady nevybíravých zákroků, především na M. Kolka, který nakonec pro zranění nedohrál. I když jsme měli některé šance, naše hra už nebyla tak dobrá jako v prvním poločase.

Budiž hráčům ponaučení, že v případě tvrdé hry soupeře je nutno dát míč dříve od nohy, zvýšit pohyb, nabízet se. Tak je možno se vyhnout zbytečným osobním soubojům.

Až na drobnější vyjímky jsme vydrželi hrát disciplinovaně, bez nadávek, kritizování rozhodčího, atd. Vzhledem k tvrdším postihům za vyloučení v zápase, kdy existuje automaticky zastavení závodní činnosti, by to bylo vhodné.



Pomalu se začíná rýsovat kádr, ze kterého by se měla vybírat základní sestava:

brankáři: J. Ševčík, zkusíme L. Havalu, R. Turek, uvidíme jak R. Řehák



obrana: M. Štěpaník, P. Urbiš, R. Vrtný, J. Malý, L. Havala, bude snaha odzkoušet ještě další kluky ročníků 93-94, pokud projeví snahu vyřešit své pracovní zaneprázdnění, tak určitě využijeme i služeb L. Kubíka.



záloha: T. Quitt, M. Kolek, D. Tkadlčík, I. Kolář, na odzkoušení čekáme u D. Skalky, pokud nevezme Brušperk na technické hostování P. Malého, tak je i on kandidát na zkoušku do zálohy "A"



útok: máme dvojici R. Řezáč, D. Kolář, odzkoušení se prozatím nepodařilo u O. Holuba, O. Schenk toho dost předvedl v Bělé, ale s jeho povahou to je záhadou, co "vymyslí", zkoušet budeme i D. Folwarczneho



Určitě nemá nikdo další zavřenou cestu do "A", třeba i R. Tvrdoň předvedl kvalitní výkony, ale na druhé straně je to i otázka toho, jestli přijde vždy, kdy ho bude třeba.

Co nás asi nejvíce mrzí je to, že nechce hrát O. Merta, který by nám určitě moc pomohl, najdou se i další takoví.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode