FKS krásné hřiště nad ním les

Lichnov-Staříč 2:3 (1:1)

26.03.2012 18:50

Lichnov-Staříč 2:3 (1:1)


Po zahřívací čtvrthodině začali domácí lépe kombinovat a po ztrátě míče na hranici pok. území Staříče šli domácí prudkou přízemní střelou v 19. minutě do vedení. To hosty probudilo a zejména akce Volného si říkala o branku ovšem prudká střela skončila vedle levé tyče. Ve 28.minutě už bylo vyrovnano, po faulu na Jukla se ujal zahrávání standartní situace Pešek a našel přesně hlavu Šištíka. V závěru poločasu mohl do vedení hosty poslat Zátopek avšak z malého vápna hlavou přestřelil.

Hosté šli v 2. poločasu za svým dalším vítězstvím a v 52. minutě musel po centru Volného na poslední chvíli zachraňovat před dotírajícím Peškem stoper domácích. O dvě minuty vybídl Volný ke skorovani Mertu,ale ten ve vyložené šanci mířil jen do brankáře. S další akce už přece jen šli hosté do zaslouženého vedení když se tvrdou střelou zpoza obránce prosadil Volný.

V 67. minutě domácí po chybě obrany vyrovnali a mohlo se začít nanovo. Staříč šel za vítězstvím a vytvářel si další příležitosti, z brejku utekl Merta a byť se mu centr nepovedl, míč se k němu vrátil a s přispěním domácího hráče strhl vedení na stranu hostů. Deset minut před koncem mohlo být definitivně rozhodnuto, ale Pešek po faulu na Váňu v pokutovém území penaltu neproměnil. Přesto si Staříč odvezl z Lichnova tři body za vítězství 3:2.


Sestava Staříče: Smetana - Váňa, Janota, Strakoš, Řezáč ( 46. Merta (91. Koza)) - Jukl, Pešek, Prokop - Zátopek, Šištík, Volný

Trenér : Jozef Sluštík Ved. družstva: Volný J. St.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode