FKS krásné hřiště nad ním les

Ludgeřovice-SD 3:1 (0:1)

05.09.2011 08:50

 

Branka: R. Kačmařík-T. Kozel??

Sestava: R. Turek-M. Šimík (V. Heryán), P. Kocich, T. Kozel, M. Štěpaník-P. Malý, O. Schenk, M. Kolek, P. Kaňok-D. Folwarczny (R. Tvrdoň), R. Kačmařík (J. Koláček)

Zápas byl hrán v režii domácích, kteří však nebyli schopni v první polovině využít několik vyložených šancí a my jsme z minima vytěžili maximum. Celý první poločas jsme přihliželi, jak si z nás domácí dělali kuželky a především po levé straně si chodili jak chtěli. Ve druhém se k tomu přidala i pravá strana, uprostřed jsme dali domácím rovněž mnoho prostoru, tak bylo jen otázkou času, kdy nás potrestají. Ono fotbalistou se člověk nestane tím, že si to myslí nebo kde hrál, ale tím, co opravdu předvede. Několik bodů k zamyšlení:

životospráva před zápasem, fyzička tak na hodinu hry (tak hrají mž, ale dorost už 90´), množství zbytečně ztracených míčů-někdy je z toho branka v naší síti, jindy sprint dozadu a zbytečná ztráta sil, nedůsledné obsazování-kus od protihráče, aby si on zpracoval mič a pak nás má za kuželku, ne vždy dokonalá práce s míčem, výběr místa, když k tomu připočteme zoufalou střelbu včetně standartních situací, je třeba nadále vše zlepšovat, ale bude to chtít účast na tréninzích min. po 10-12 hráčích z každého družstva.

J.D.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode