FKS krásné hřiště nad ním les

MD - Havířov 2:9 (1:6)

08.10.2012 09:28

 

Branky: (Čagan,Urbiš)
 
K PRUBĚHU UTKÁNÍ
základní sestavu jsem proti lídru tabulky který ještě nestratil ani bod postavil bez janíka a urbiše + volného a vavříka kteří přijeli později a chtěl jsem tímto krokem ukázat všem a hlavně hráčum jak na tom doopravdy jsou at fotbalově tak morálně ale jak se ukázalo většina si neumí připustit že to hraje špatně že to co hráli v žácích byl tak maximálně okresní přebor výkonnostně za 23 minut prohrávat 6-0 hovoří za vše po vystřídání se hra aspon vyrovnala a dohráli jsme aspon jakš tak vedení týmu funkcionáři a výbor se musí sejít a říci jak dál pokračovat kvalita a hlavně morálka týmu bez těch čtyř hráču není na to hrát kp nechci tady polemizovat o tom jak byli kluci vedeni v žácích ale to co si dovolují přesahuje všechny meze ke mě sice né ale k ostatním hráčum protihráčum k vedoucímu je zarážející zase se nejedná o všechny ale strhávají celý kolektiv napadá mě jediné řešení dnes nás bylo 16 příští zápas nebude rosta + pepa (třinec)vavřík (baška) zustane nás 13 když odpočtu dva golmany jsme na čísle 11 hráču do pole necham sedět ty co si nezaslouží hrát svým přístupem a zbude tak 7 hráču ideální varianta
Přemysl Tyleček
 
 
Úvahy a komentáře po utkání:
 
Kamil Janik reaguje:
Trenére,tento rocnik proste slavit uspechy nebude. Loni byli rocnik dorazovy a podle toho to i dopadlo. Ta chyba neni ve Vas a ani v absenci tech nejlepsich hracu. Problem je v tom,ze Staric nema hrace rocniku 96. Jasne,ze Havirov hral s 97kama. Jenze Havirov neni jen dedina. Toto ale jen polemika,na zapase jsem nebyl.
 
J. D. reaguje:
Přemku,
1) Trenérská práce má 3 oblasti. První je glejt s trenérskou licencí. Jak je důležitá ponechávám diskuzi, ale několik superglejtových odborníků neuspělo ani v lize. Druhá je technicko taktická, jak se podaří sestavit družstvo, jak se podaří najít hráči místo podle jeho schopností (např. Tvardek na kraji zálohy), jak se podaří stanovit taktiku pro utkání (pokud dá jeden hráč 4 branky, tak je to nenormální), atd. Třetí je celková práce s hráči. Rozhodně tam nepatří zbytečné řvaní, vyhrožování, rychlejší mluvení a psaní než přemýšlení a domýšlení důsledků svého vystoupení. Trenér je první osoba, která má počítat do 10, než začne něco činit.
Znovu opakuji (čímž musím souhlasit i s příspěvkem pana Janíka):
a) je třeba pokračovat ve spolupráci s 95 zlepšovat situaci s 96, s těmi budou hrát oni příští rok za SD.
b) začni přepočítávat poměr družstev jinak. Havířov 97 by mohl být o třídu lepší než dědina s 96, a navíc máš 97=2 třídy rozdíl. Pokud to ten výrazně dobrý mančaft vyloženě nepodělá, tak rozdíl 8-10 gólu skoro odpovídá poměru kvality družstev.
co se kluci naučili v žácích je otázka pro jejich svědomí, zda se chtěli něco naučit nebo ne.
 
Kamil Janik reaguje:
Pane V., dekuji. I ja si myslim,ze tento rok je pro NASE 97ky rozkoukani v kp. A vubec si nemyslim, ze FK Staric zklamou v sezone,kdy o neco pujde, tedy za 2roky. Ten mansaft je silny,po stridani uhral s 1tymem tabulky 2:3. A to je uspech. Je pravda,ze nekteri z hracu dnes preferuji starty za jine kluby. Jenze dnes jde o to,dostat do hry co nejvice hracu. At si zvyknou a nauci se. O vysledky nejde,jde o budoucnost. A ja verim,ze az 97ky budou hrat v SD,tak budou hodne dobri,tak jako dnes jsou Cagan a Wludyka.
 
Baran J. reaguje:
Zápas jsem z větší části viděl. Je třeba kostatovat, že Havířov byl lepší. Ne nadarmo je lídrem naší tabulky. Z mého pohledu vždy musíme ocenit snahu hráčů, kteří odevzdali na hřišti své maximum. Můžeme s hráči dál pracovat a snažit se, aby mentálně, fyzicky, fotbalově... každý jednotlivec porostl o příčku výš. Měli bychom se společně snažit vytvořit jim takové podmínky, aby to co nejvíc hráčů bavilo a měli chuť do další práce. Každý z hráčů má to své maximum někde jinde a bude to tak pořád. Bohužel nejsme žádný velkoklub a hráče si musíme vychovat. Nelámal bych nad tím hůl. Vždyť jsi Přemku ty sám minulý týden výkon stejného mužstva hodnotil kladně.
Všichni hráči, kteří dnes na hřišti odevzdali své maximum jsou u mě borci a já jim za to děkuji. Přeju si, aby účast na trénincích byla i nadále dobrá a doufám, že někteří hráči už konečně dozrajou a polepší se i po té mentální stránce. Celému mužstvu včetně trenéra a vedoucího přeju, aby se fotbalem bavili a nedělali si vrásky z toho, že se jim momentálně výsledkově nedaří.  
 
Přemysl Tyleček reaguje:
děkuji za názory a rady strašně mě to žere a trápím se tím kudy chodím fakt už ani nespím před zápasy ani po nich musíme podzim dohrát přes zimu kvalitně zamakat a uvidíme jestli se aspon parta a týmový duch zlepší tohle nám chybí nejvíc

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode