FKS krásné hřiště nad ním les

Michálkovice - FKS 1:2, (0:2)

04.05.2013 19:20

Sestava: Kaňok,Baran,Konkoľ,Matulík,Hruška,Trčka,Sobek,Vrubel,Geryk,Chovanec,Holeš

Střídali: Berky,Merta,Pavlas, (na hřiště se dostali všichni hráči)

Branky: Trčka, Geryk

Po příjezdu na hřiště do Michálkovic jsme byli zaskočeni tím, že nybylo nalajnované hřiště ?  Podle informací správce areálu lajny umyl déšť a 1. poločas odehrajem bez viditelných čar. Rozhodčí nás vyzval k nastoupení k zápasu, tak jsme tedy nastoupili. 

Úvod do zápasu se nám velice povedl. Obrana hrála jistě a bez chyb, stále jsme se dostávali rychlými protiútoky do přečíslení a za obranu soupeře. Brzy jsme vstřelili 1. branku. Pěkně se trefil zhruba z šestnácky K. Trčka. Za malou chvíli jsme přidali druhou branku, kdy dostal přihrávku za obranu L. Geryk. Zrychlil, obránci domácích mu nestačili a tváří v tvář brankáři se nemýlil a podél něj po zemi zakončil. Nemohlo to začít lépe. Kluci si ještě vypracovali několik tutovek, ale další branku do poločasu nevstřelili.

Druhý poločas už jsme nastoupili na nalajnované hřiště. Hra pokračovala v podobném duchu jako 1. poločas. Obrana pracovala skvěle, jen se postupem času zdála být naše hra málo aktivní. Měli jsme další šance na vstřelení branky, ale branka nepadla. Potvrdilo se nedáš-dostaneš. Jak již jsem zmínil, že obrana pracovala skvěle, asi pět minut před koncem se snad poprvé "ukopla" a hned nám z toho soupeř vstřelil branku na 1:2. Pak ještě začali být domácí více aktivní a snažili se o vyrovnání. Naši kluci už si vítězství nenechali vzít a podle mého po podaném výkonu zaslouženě vyhráli.

Klukům děkuji za snahu uhrát dobrý výsledek. Snad nám uzdravení hráči vydrží v kondici a sejdeme se k přípravě a dalším zápasům v maximálním počtu. 

Baran J.

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode