FKS krásné hřiště nad ním les

Petřkovice - Staříč SŽ, 2:4(1:1)

23.10.2011 09:15


Sestava: Kičin,Čagan,Urbánek,Wludyka,Trčka,Geryk,Janík,Prokop,Krištof,Urbiš,Baran L.

Střídali: Konkol,Sobek,Vrubel,Baszczynski,Merta V.

Branky: Baran L,Čagan,Janík,Urbiš

Hned v úvodu utkání jsme obdrželi lacinou branku. Soupeři se podařilo ve čtverci dobře vykombinovat míč z boku od rohového praporku. Přihrál na volného hráče před naší brankou, který už dával do prázdné,1:0. I když jsme byli zalezlí ve velkém počtu hráčů, nedovedli jsme odebrat míč soupeři, ani zabránit přihrávce. Hráč, který dával branku měl také spoustu času a nebyl nikým atakován. A nakonec brankář byl tam, kde být neměl.
Vyběhl z branky, ale bohužel se mu nepodařilo zachytit ani odkopnout míč a už se nestačil vrátit zpět.
  Hra byla pak vcelku vyrovnaná. Naši hráči se často dostávali před vápno soupeře. Nedařilo se nám však vytvořit finální přihrávku a všechno jsme pořád tlačili středem. Soupeř velmi zahustil velkým počtem hráčů pokutové území a my jsme nebyli schopni se pokusit o zakončení. Pak to konečně přišlo. Pěknou akci předvedl J. Urbiš. Po přihrávce do běhu utekl podél pomezní čáry obráncům. Na hranici čtverce překrásně nahrál přes celé vápno na zadní tyč na nabíhajícího L. Barana, který srovnal na 1:1. Branka jako z učebnice.
Do konce prvního poločasu jsme měli ještě jednu tutovku. Kdy L. Baran šel sám na branku, ale trefil brankáře, míč se pak odrazil k R. Janíkovi, který také slušně vystřelil. Brankář se ještě stihnul přemístit a vymrštit ruku, takže se gól nekonal. V prvním poločase ještě náš kapitán L. Wludyka inkasoval Ž.K. za protesty na adresu p. rozhodčího.
V poločasové přestávce jsem kluky upozornil na to, že pan rozhodčí je pánem na hřišti a že musejí jeho rozhodnutí respektovat !
    Ve druhém poločase se nám podařilo zvýšit vedení na 1:2. Myslím že vystřelil D. Prokop, brankář jen vyrazil míč a nejdříve u něj byl pak M. Čagan, který umístil míč do branky.
Co se pak stalo. Ve druhém poločase na našeho obránce M. Urbánka , který si snažil míč pokrýt tělem naskočil hráč soupeře. Rozhodčí odpískal faul !!! Došlo však ke zkratu Michala, který odstrčil rukama už odcházejícího hráče, který fauloval. Zbytečné gesto, které na hřiště nepatří, rozhodčí po zásluze potrestal Ž.K.  Pak si ještě Michal otevřel hubu na rozhodčího a byl vyloučen.
Hra našeho týmu v 10 nevypadala vůbec špatně. Hráči se snažili i nadále hrát i dopředu.
Přímo z rohu, který zahrával R. Janík se podařilo vstřelit branku. Hráči domácích, kteří stáli na přední tyči si míč sami srazili do vlastní branky. 1:3
Pak se nepovedl zákrok našemu golmanovi, který neudržel soupeřovu střelu v rukavicích.  Jen ji ztlumil před sebe, přimo na dobíhajícího hráče soupeře, který hlavou vstřelil branku. 2:3
Naši kluci i nadále hráli i dopředu. Při rychlém protiútoku utekl J Urbiš a upravil na konečných 2:4.
     Řekl bych, že hra našeho týmu nebyla dnes ideální. Určitě jsme v minulých utkáních hráli přece jen lepší fotbal. Byla vidět spousta nepřesností a neadresných přihrávek. I přesto si kluci zasloužili vyhrát, zejména při hře v 10 předvedli, že jim bojovnost nechybí ! Důkazem toho je, že v 10 dokázali vstřelit soupeři 2 branky a dovedli tak utkání do vítězného konce.
Baran J.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode