FKS krásné hřiště nad ním les

Skotnice - dorost FKS 4:2 (2:1)

22.08.2009 13:26

Skotnice - dorost FKS 4:2 (2:1), branky D. Tkadlčík, T. Quitt

Sestava: J. Ševčík - L. Havala, P. Urbiš, R. Vrtný, M. Štěpaník - J. Jemelík, D. Tkadlčík (15´ J. Jedlička), J. Bršťák, I. Kolář - T. Quitt, D. Folwarczny



Utkání bylo herně vyrovnané, bohužel jsme doplatili na trgické řešení standartních situací. A to bude nutno trénovat v tomto týdnu, neboť je určitě škoda prohrávat kvůli nedůslednosti.

Sestava by mohla vypadat i líp, ale někteří hráči prozatím slibují a nechodí nebo ještě nezačali ani komunikovat. Jde především o ty, kteří by se mohli prosadit i do "A", D. Skalka (nejsou kopačky), O. Holub (slibuje a slibuje, ale asi se mu nechce máknout), O. Schenk (trochu normálního uvažování by to chtělo, možnosti ukázal v Bělé), M. Šimík (prozatím se "schovává").

Když k tomu připočteme "domácí vězení" R. Řezáče, neuvolnění J. Malého z brigády, zranění M. Kolka, dovolená D. Koláře a ve vlastním zápase i zranění D. Tkadlčíka na počátku zápasu, tak to byly velké zásahy do sestavy. V záloze nám hráli 2 hráči 94, jeden hrál vůbec poprvé zápas a druhý po dvou létech. A určitě nezklamali.

A k zápasu: vedli jsme 1:0, pak jedna branka z trestňáku!!!!, od postranní čáry, což by se normálně nemělo brankáři a a hráčům ve zdi stát, druhá po rohu, kdy přihlíželi hlavíčkované před naší brankou jak I. Kolář, tak i P. Urbiš s R. Vrtným.

Ve druhé polovině jsme nebyli ani my schopni některé šance proměnit, dostali jsme třetí branku po centru ze strany, na který nedostal L. Havala, a čtvrtou po rohu opět po chybě před brankou, kdy hráči nejdou do souboje. Výsledek jsme už jen korigovali.

Celkově lze hráče pochválit za snahu hrát fotbal, především obrana, i když byla často dost vytížená, jevila max. snahu o podporu útočné fáze. Velmi dobrý výkon podal především M. Štěpaník na levé straně obrany.

S kterými hráčmi můžeme počítat:

brankáři: J. Ševčík, R. Turek, pomůže i L. Havala,

obrana: L. Havala, P. Urbiš, R. Vrtný, M. Štěpaník, J. Malý, po návratu z dovolené nám pomůže ještě O. Merta, uvidíme, jak se k fotbalu postaví L. Kubík, M. Šimík,

záloha, někteří hráči i útok: J. Jemelík, D. Tkadlčík, M. Kolek po zranění, I. Kolář, použitelní budou i A. Verner (93), J. Bršťák (94), uvidíme, jak se zachová P. Malý, D. Skalka, event. jaký postoj zaujme po návratu z prázdnin V. Nováček.

do útoku asi budeme počítat s R. Řezáčem, T. Quittem, D. Kolářem, asi pomůže i D. Folwarczny, zbytek je otázkou postoje O. Holuba, O. Schenka.

Dále zbývají kluci do "B", ale nikdo nemá do "A" dveře zavřeny:

R. Řehák, R. Tvrdoň, O. Poledník, T. Pečinka, M. Lhoťan, R. Vondrák, L. Škvára-pokud to nebude kolidovat s hokejem, M. Nytra, M. Veliký, J. Jedlička, a najdou se další,

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode