FKS krásné hřiště nad ním les

SKP vítěz Ligy

01.04.2009 19:00

SKP Frýdek Místek vítězem Frensport 2.třídy

       Před posledním turnajem bylo jasné, že se o vítězství rozhodne mezi trojicí týmů. Callibrum Frýdek Místek, SKP Frýdek Místek měly shodný počet 31 bodů a skóre i vzájemný zápas mělo lepší právě Callibrum. Na třetí příčce byl Komax Kunčice p.O. B, který měl o bod méně, ale lepší vzájemný zápas s Callibrem a horší s SKP. Jako první do bojů vstoupili hráči Callibra, kteří suvérenně vyhrály zápas s D3Softem 9:0 a Staříčem 8:0. Rovněž Kunčice porazily 2x své soupeře a připsaly si 6 bodů do tabulky. Jako poslední zahájil své zápasy SKP a první utkání vyhrál 4:0 nad D3Softem. 

 

       V prvním utkání, které mohlo rozhodnout o všem se odehrálo mezi Callibrem a SKP. Callibru stačilo k jistotě postupu a druhému místo v tabulce remizovat, ale jeho hráči začali nejdůležitější zápas v sezóně špatně a po brankách Jakuba a Jana Harabiše se dostalo do dvoubrankového poločasového vedení SKP. Nicméně ve druhém poločase zásluhou Teplého a Kaducha Callibrum vyrovnalo a bylo lepším týmem. Tři minuty před koncem utkání se však po druhé v zápase trefil Jan Harabiš a rozhodl tak o 3 bodech pro SKP.

       Nyní mělo Callibrum a SKP na kontě 37 bodů a Kunčice 36. Před posledním vzájemným zápasem mezi SKP a Komaxem Kunčice B tedy byla jasná jedna věc, že Callibrum nebude první. SKP k prvenství stačila remíza, která by pro Kunčice znamenala jistotu druhého postupového místa.

       Od začátku utkání byly lepším týmem Kunčice, které se dostaly do vedení zásluhou Dalibora Petrželky, který střelou z 8 metrů trefil pravý růžek Čagalovy branky. Do konce prvního poločasu ještě zvýšil na 2:0 Adam Marek. Ve druhém poločase ovšem SKP přidalo a zásluhou Harabiše a Ježe dokázalo vyrovnat. Kunčice se ještě v závěru snažily strhnou vítězství na svou stranu ale jejich šance pochytal výborný gólman SKP Roman Čagala.  

      V neděli se dohrávaly zápasy ve skupině o umístění, kterou vyhrála rezerva TJ Svadnova, která rozstřílela všechny své soupeře a v posledním zápase se dostalo před El Pržno na konečnou sedmou příčku.  Nejlepším hráčem byl zvolen Marcel Dužík z SKP Frýdek Místek. Nejelpším střelcem se stal Lukáš Kaulinec z TJ Sviadnov B, který nastřílel 42 gólů a nejlepším brankářem byl zvolen David Ondryáš z Komaxu Kunčice B.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode