FKS krásné hřiště nad ním les

Sportovní hodnocení družstva ml. žáků za 2.pol. sezóny 2009/2010

21.07.2010 07:50

 

       Celková atmosféra v tomto družstvu byla ovlivněna odchodem trenéra Kubiše a jeho asistenta a vedoucího družstva Tkadlčíka. Tito mladí pánové špatně pochopili důvod jejich přítomnosti mezi 12nácti a 13náctiletými chlapci a po finančních problémech s odevzdáním příspěvků od těchto kluků byli výborem FK k 1.3.2010 odvoláni.

       Z důvodu nedostatku odborných pracovníků a ochoty pracovat s mládeží převzala družstvo dvojice Volný-Janota,byť neměli žádné zkušenosti. Družstvo skončilo po podzimní části soutěže na 8. místě s 10 body,avšak horší než situace v tabulce byla situace uvnitř kolektivu,kdy přípravu zahájili čtyři fotbalisti- Baran, Trčka, Wludyka, Geryk.

Trvalé přesvědčování kluků,objíždění rodičů a nový duch v týmu postupně přivedl další k pravidelné účasti na tréninku a k prvnímu zápasu v Petřvaldě byla alespoň základní jedenáctka stabilizována. Také přístup kluků k přípravě se zlepšil a tréninky s 8 až 12 hráči nebyly výjimkou. Dík za výpomoc při přípravě i koučingu mladých při zápasech patří i panu Wludykovi, který ochotně vypomáhal i s dopravou k zápasům.

         Po podzimní sezóně byli ml. žáci na 8.místě-10 bodů (3výhry-1remíza-7 porážek a skóre 24:51), postupně se však rozehráli a nebýt přeloženého utkání s MFK Karviná C, kde celý tým vyhořel( prohra 12:1) ,můžeme hovořit o dobrých výkonech. V konečném zúčtování

Obsadilo družstvo 10.místo s 19 body( Jaro 9 bodů- 2 výhry, 3 remízy,6 porážek-skóre 15:39) a z pohledu výkonnosti splnilo u starších ročníků svůj úkol-připravit se pro krajskou soutěž starších žáků.

           V hodnocení sezóny vyzvednu dobrou tréninkovou morálku Urbánka, Wludyky, Prokopa, Urbiše a Geryka, kteří měli 100% účast a tvořili páteř celého týmu. Po skončení soutěže se za odměnu kluci zúčastnili turnaje v Hrabové a v konkurenci 5 družstev turnaj vyhráli-bez jediné porážky.

          Svým věkem skončili v této kategorii Urbánek, Urbiš, Wludyka, Prokop, Poledník, Bajtek…

Přeji hodně úspěchů mezi staršími žáky a vytrvalost při přípravě na nový fotbalový ročník.

 

                                                                  Volný Josef,vedoucí ml. žáků

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode